„Facebook“ jau turi 700 mln. vartotojų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Strong_Bad 2011-06-03 15:41
Evaldas 2011-06-03 15:59
Tuoj ir milijardas bus ko gero
Spirgs 2011-06-03 16:35
RiMuSaS 2011-06-03 17:22
Vartotoju daugeja ir nieko cia nepakeisi. Gal kada atsiras geresne alternatyva ir apmazes fb vartotoju, bet kolkas tai geriausia ka galima rast internete ta saka. Taigi norit ar ne bet jis dar gyvuos. Ka norit ta sakykit, bet fb yra tikrai naudingu funkciju. O tie pasisakymai ,kad fb naudojasi visiski debilai ar panasiai, tai matomai nera saves veidrodyje mate ar girdeje snekant. Bet toli grazu ten nera kazkokia sventa vieta ar panasiai. tai socialinis tinklapis ir jis veikia todel, kad zmones socialinia padarai ir to nepakeisi.
RealEfect 2011-06-03 18:07
Paradoksas tiek daug zmoniu prisiregistrave Facebook, astundalis pasaulio, o taip jo visi nekecia.Cia iseina, kad as tau pavydziu del to ir naudojuosi tavo technologijom, kad galeciau padaryti ka nors panasaus Siaip cia gi nieko tokio neimanomo nera, dabar bet koks 16-15 paauglys pasedejes prie pc siek tiek daugiau gali laisvai pakurti toki tinkliuka.Tik aisku tada buvo sunku tai padaryti, kai Facebook sukure.Kaip tik manau reikia dziaugtis, kad yra toks dalykas,juk tai susiekimo, informacijos skleidimo,bendravimo ir reklamos priemone, o cia yra vien tik pliusai.Jus visi kurie peikiat si servisa, turbut visiskai atitole nuo technologiju ir nesuprantat, kad siame amziuje jau yra toks dalykas kaip bendravimas internetu.Siaip ziurint i socialinius tinklus matau daug pliusu, o minusu tik vienas kitas, ziauriausia- vaikai, paaugliai.Kai pedofilai ieina i tuos socialinius tinklus, tada kyla gresme maziesiems.Bet manau, tai anksciau ar veliau Facebook isminciai isspres.Na pavyzdziui, kad socialiniai tinklai yra skirti tik suaugusiems arba nuo 17 metu zmonems ir prilyginami panasiai vietai kaip pornografiniai saitai...
Absoliutas 2011-06-03 18:20
na nezinau, gal is principo, o gal is pavydo neziuriu i ta fb. Nu bet jis tiek ir reikalingas, kiek suniui penkta koja. Rimusas sako kad fb turi naudingu f-ju? kokios jos? kad galima susilaukti demesio is virtualiu "draugu" kurie pagirs tavo nauja foto, ir kazka parasys ant sienos? ir tokiu budu pasijusi, kad esi ne vienisas?
RiMuSaS 2011-06-03 19:05
Heheh na na ar tu apsimeti ar isties esi toks trumparegiskas ? Ar bent suvoki socialiniu tinklu paskirti ? Virtualiu draugu ? Na matai gi nemano problema, kad tu neturi/neturejai draugu realiu yra kaip yra. O man labai pravarti funkcija susirast senai nematytus klasiokus ar buvusius kiemo draugus. Teisiog malonu snektelt karts nuo karto prie progos pakomentuojant jo ar mano foto ar kokia tai citata. Tiesiog palaikai kazkoki rysi gal jis ir nera toks koks butu bendraujant normaliai, bet kai tam nera galimybiu tai tikrai patogi funkcija. Visai kas kita, zmones kurie tiesiog gyvena fb ir juos ten galima surast kone nuolat, tai cia kita kalba. Daug patogiu funkciju, nenoriu as cia ju visu vardint, bet ju yra. Beje kas cia blogo jai as pavydziui noriu pabendraut su kitos tautos zmonemis, tema kuri yra idomi man ir jam, suzinoti apie ju kultura ir panasiai ? Kaip tu man siulai tai padaryt kitaip ? Nuskrist i ta sali ir priekiekvieno prieit ir ieskot kazkio bendro pomegio ? nesu labai socialinis asmuo, neturiu nuolatinio poreikio palaikyt rysi su zmonem, bet fb tikrai turi savo privalumu ir to niekaip nepaneiksi. Kaip ir kiekviena technologine naujove atnesa kazka ir neigiamo. To neisvengsi. Beje kokie tie tavo minusai fb ? Sakai neiuri i fb tai kaip tu gali aiskint, kad ten nieko gero nera ?
Absoliutas 2011-06-03 19:29
as nesakiau, kad nieko gero nera, as klausiau kokios geros f-jos, nes as ju nezinau... Kokia prasme bendrauti su senais "pazystamais"? noras pasigirti? Jeigu tu su jais nebendrauji reiksia jie tau nereikalingi gyvenime, kaip ir tu jiems, nebent jeigu norit pasipuikuoti vienas pries kita (tam ir yra sugalvoti klases susitikimai, kad galetum pasigirti savo pasiekimais pries geriau besimokiusius bendraklasius ir nusluostyti jiems nosy ) Su vienu dalyku galiu sutikti, jeigu nori bendrauti su kitu kulturu zmonemis. Taip tokios "technologijos", kaip fb leidzia tai padaryti.
RiMuSaS 2011-06-03 19:56
Tu turi rimtu psichologiniu problemu. Arba esi vienas is tu tipiniu forumo veikeju, neivardinsiu butent kokiu... O butina ieskok kazkokios naudots norit pabendraut su buvusiu klasiu ar senai nematytu kiemo draugu ? Idomu kuom jie dabar uzsiema, ka veikia iir tiek... Beje nereikia cia det i kabutes tarsi fb butu kazkoks parastas kiekvieno vaikezo galioje sukurti puslapis. Beje stai, kad pradet organizuot kalses susirinkima uzteko tik 5 min surinkt visus ir sukurt diskusija kurioje visus esancius fb buvusius klasiokus surinkus galima tartis ir organziuot tai labai palengvina darba kai tie visi klasiokai smarkiai pasibarste po po pasauli. Nesu as koks fb labai didelis vartotojas, tai negaliu kalbet apie kitas fb bunkcijas, nes man tai tik viena pasisneket su zmogeliukais kai to reikia.
Rukis 2011-06-03 21:28
Išsiregistravau vakar iš FB ir nemanau, kad man jo dar kažkada prireiks. Geriau jau daugiau tarptautiniuose diskusijų forumuose pasėdėt, nei pažįstamų mergaičių verksmus pastoviai matyt pirmam puslapį apie nubėgusį tušą. O kaip tu ten bendraminčius užsieniečius susirandi, tai aš nežinau. Galbūt nepastebėjau jokio "facebook" forumo ten? Na bet kokiu atveju - betikslė ta snukiaknygė.
Absoliutas 2011-06-03 21:43
Patikek manim, kai tau prades sektis n kartu geriau, negu kitiems, tu prarasi nora dometis kitu varganais gyvenimais (sakydamas kitu - turiu omenyje "pazystamu" kuriu nematei jau daugiau, kaip 15metu ir kuriu galbut net gatveje neatpazintum). Nes is ju tu nieko daugiau nesulauksi apart pavydo. Nebent tu turi liguista potrauky girtis ir puikuotis, tada tu noresi bendrauti su visais is eiles ir visiems girtis koks tu saunuolis ir fb tau bus pats geriausias yrankis sitai pasiekti, nes ten tiek pazystamu galesi surasti. p.s. aisku, jeigu tau paciam yra 15metu ir tu gyveni su tevais, tai cia nera apie ka daugiau ir kalbeti. Kolkas fb yra tiesiog tavo gyvenimo dalis. PS: ATSIBODI IŠŠOKANČIOS ZEBROS IR KITOS REKLAMOS TECHNOLOGIJŲ PUSLAPYJE! IR DAR NET PO DVI REKLAMAS VIENU METU.
hostgator 2011-06-03 21:44
Šaunuolis. O tarp tų facebook vartotojų nemažai ir trolių yra. Išvis facebook fanai pasižymi labai dideliu trumparegiškumu ir aršiai gina savo pozicijas. PS: ATSIBODI IŠŠOKANČIOS ZEBROS IR KITOS REKLAMOS TECHNOLOGIJŲ PUSLAPYJE!
Xdmin 2011-06-03 22:06
off topic, bet kodel tau adblock neisirasius?
mantas.lt 2011-06-03 22:15
Parodyk man savo draugus, pasakysiu kas Tu... O šiaip, tai visada atsiras žmonių, kurie naudojasi kažkokiu daiktu dėl jo funkcionalumo, kiti, kuriem nereikia tų funkcijų, skelbs savo tiesas, kad tai nesąmonė ir nereikalingas daiktas.
eimuska 2011-06-03 22:44
Matosi, kad "absoliutas" turi kazkokia socialine problema, daznai pabrezia 15-mecius, nemegsta socialinio tinklapio ir isivaizduoja, kad ten tik blogis, tai turi itakos draugu neturejimas, arba metu trukumas. Noreciau as tau patarti, jeigu pavydu kitiems, siek to ko dabar neturi...
eimuska 2011-06-04 00:16
Ir siaip, nereikia smerkt tinklapiu prie kuriu nepritampi... Jei esi atsilikelis, tai kam savo nuomone pirst visiem? geriaiu pasiliekam sau nuomone prie bendraminciu ir ja pasidalinam...
Mauras 2011-06-04 01:46
RiMuSaS 2011-06-04 02:40
RiMuSaS 2011-06-04 02:45
Troliu yra visur ju ir cia pasitaiko. Porporcingai nuo prisiregistavusiu zmoniu skaiciaus ir cia ju padaugetu zenkliai jai registruotu nariu butu koks 100mil. bet tai neesme. Beje cia fanu as kaip ir nematau. O tu kur juos matai ? Zinai ka reikai daryt jai rodosi nebuti dalykai ? Tai va... Palot kiekvienas gali, tai kiekvieno asmeninis reikalas. Tiesiog reikia moket irankiais naudotis. Nemoki o gal tau nereikia. Tai prasom nesinaudoti...Gi niekas nedraudzia ir perprievarta nevercia to daryt...
RiMuSaS 2011-06-04 02:55
Na matai, jai tu ten prisiregistravai tik tam, kad paspoksot i kitu nuotraukas ar dar ka, tai tavo reikalas. Galima grupes sukurt. Beje yra rasytoju sukurtos grupes ir ten kalbama ar keliama medziaga susijusi ta tematika. Bet yra pilna ir visokiu beverciu grupiu, bei reklaminiu nesmaoniu. As naudojuosiu tai kas man reikalinga. Man tai tinka ir netrugdo. Beje pagal ziureta filma, skaityta knyga galima susirast bendru pomegiu turinciu zmoniu, tai nera sunku, jai jie skelbia tokai informacija... Ar jus manot, kad nesinaudodami fb tampate automatiskai protingesni ? Ar tiesiog visi kas prisiregistruoja tampa, beprociais o jus ne ? Kodel taip erzina jus tas fb ?