Piratai keičia uždarbio šaltinius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2011-06-05 13:27
Na ką. Sėkmės jiems tik palinkėti galime kovoje su internetu...
kionig 2011-06-05 13:41
Nu šįkart tai tikrai nesusilaikysiu nepasakęs, koks kvailys dedasi čia didvyriu, kuris kovoja prieš . Toks jau trumparegiškumas, kad ne duok die: "tereikia spėti kartu su nusikaltėliais" buvo pakartota bene porą kartų. Taipogi ir šis sakinys galutinai parodo to asteit "advokato" kompetenciją: " tereikia nuolat palaikyti spaudimą." Pirmąsyk matau tokį viešą banalų idiotišką pareiškimą prieš pirataujančius. Megztukas ir tas sugeba subtiliau suvelt ir parodyt daugiau "kompetencijos", o čia... Sėdi šiltoj vietoj ir vaizduoja, kad dirba, o kam tą duotą kopūstą ant pečių pamankštinti ? Trumpiau tariant, jei esi per kvailas, tada viską spręsi jėga, o iš to eilinį kartą išeis šnipštas. Be to, lyrinis nukrypimas. Amerikos kažkurioje valstijoje dar galioja mirties bausmė suleidžiant nuodų dozę. Kas įdomiausia prisidirbę iki ausų nusikaltėliai, turintis po kelis žiaurius nužudymus kreipiasi į advokatus, kad šie jiem išgelbėtų dar bent kelis metus, tereikia surinkti kažkokių tai įrodymų žinoma, kurie galėtų patvirtinti, bet dažniausiai įrodymų kaip nėra taip ir neatsiranda, tuo labiau juos advokatams iš kažkur reikia ištraukt, o jų neradus, vykdoma bausmė bei pinigai žinoma už advokatų paslaugas yra sumokami, tai manyčiau advokatui nėra svarbu ką ginti, svarbu moka ir kiek dar moka.
Mindaugas321 2011-06-05 22:32
Su savo tokiu mastymu tikrai nieko nepasieks... kaip buvo nusikalteliu taip ir bus tik vieni relybeje lakstys kiti internete pirataus... As manau reikia zmones geriau mokyti kaip naudotis internetu kad nebutum apgautas. Visada geriau mokyti negu bausti.
Minde317 2011-06-06 14:40
Retorinis klausimas tamsta "kionig" - nuo kada advokatas turi kovot su priezastim? Advokata samdai, arba paskiria - kai buni prisidirbes
Gnostic 2012-06-05 10:31
Intelektine nuosavybe reikia saugoti po .rar failais su ilgais slaptazodziais, o ne dalint visiem copy+paste nera vagyste
vvv2 2012-06-05 10:47
Gnostic 2012-06-05 13:43
Cia tas pats kas storas riebaluotas dede ant namo sienos uzrasytu eilerasti(ar koki kita graffitti), o kiekvienas nusirases/nufotografaves ar mintinai ismokes zmogus butu traukiamas baudziamojon atsakomyben... kur logika? greit gris revoliucijos laikai, kai visokiem korumpuotiem kriukiam kris galvos uz kvailu taisykliu rasyma i teisinius kodeksus... Taip.. kiaule dejo varga, kad pirktu dazus ir terliotu ta siena... bet tai ne verslo modelis, kuri galima butu remti.