S. Jobso biografija paklausiausia tapo iki išleidimo likus metams  (10)

Bendrovės „Apple“ įkūrėjo Stivo Džiobso (Steve Jobs) biografija internetinėje parduotuvėje „Amazon“ jau spėjo tapti paklausausia, nepaisant to, kad ji bus išleista tik kitais metais. Antradienio vakarą knyga „iSteve: The Book of Jobs“ užėmė 26 vieną parduotuvės geriausiai parduodamų leidinių sąraše.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Knygos autorius Valteris Isaksonas (Walter Isaacson) anksčiau dirbo žurnalo „Time“ redaktoriumi. Jis taip pat yra parašęs biografines knygas apie Bendžaminą Frankliną, Albertą Einšteiną ir Henrį Kisindžerį.

V. Isaksonas knygą apie S. Džiobsą rašyti pradėjo 2009 metais. „iSteve: The Book of Jobs“ yra pirmoji oficiali S. Džiobso biografija. Išankstiniai knygos užsakymai priiminėti pradėti šių metų balandžio 5 dieną. S. Džiobso biografija bus išleista 2012-ųjų kovo 6-ąją.

1976 m. S. Džiobsas su savo draugu Styvu Vozniaku (Steve Wozniak) įkūrė kompaniją „Apple“. Pirmąjį bendrovės gyvavimo dešimtmetį daugiausia buvo gaminami kompiuteriai. Dabar be „iMac“ ir „MacBook“, „Apple“ gamina grotuvus „iPod“, sumaniuosius telefonus „iPhone“ ir planšetinius kompiuterius „iPad“. Kompanijos vykdomojo direktoriaus pareigas S. Džiobsas eina nuo 1997 metų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(1)
(0)
(1)

Komentarai (10)