„Samsung Galaxy S II“ užsakymai P. Korėjoje viršija „iPhone 4“  (9)

„Android“ išmanieji telefonai „Samsung Galaxy S II“, kurie pakeitė gana sėkmingą modelį „Galaxy S“, itin teigiamai sutikti P. Korėjoje, kur visai neseniai prasidėjo jų pardavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung“ pranešė, kad trys didžiausi vietos operatoriai, užsiimantys „Samsung Galaxy S II“ realizacija, per tris pirmas dienas užregistravo 200 tūkst. užsakymų šiam telefonui. Didžiausias šalies operatorius „SK Telecom“ užregistravo apie 160 tūkst. užsakymų.

Per pirmas 29 minutes užsakymų skaičius viršijo 10 tūkst., o po 64 minučių po starto užsakymų skaičius padvigubėjo. Taip praktiškai dvigubai buvo viršytas „Apple iPhone 4“ užsakymų skaičius (pastarasis debiutavo praeitų metų rugpjūčio mėnesį). Beje, „iPhone 4“ pardavimu šioje šalyje iš pradžių užsiėmė operatorius KT, ir tik vėliau prisijungė „SK Telecom“ (tai vis tik ir galėjo įtakoti ne tokį staigų „iPhone 4“ startą).

Neseniai „Samsung“ pareiškė, kad į „Samsung Galaxy S II“ yra sudėjusi labai daug vilčių, bei tikisi, kad iki 2011 metų pabaigos pastarojo „Android“ išmaniojo telefono pardavimai turėtų viršyti 10 mln. vienetų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiptop.lt tinklaraštis
Tiptop.lt tinklaraštis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: