Ateities internete naršyti bus galima tik su specialiu pasu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jjhjhjhjhjhjhj 2011-06-16 13:14
sabotan 2011-06-16 13:23
Padirbines tuos pasus . Arba kazka panasaus kurs i interneta na aisku cia jau reikia pinigu ir technologiju turet. Niekad nesustabdysi tu hackeriu ir kt nes internetas yra begalinis
mnv 2011-06-16 13:38
Wolfy 2011-06-16 14:29
Rusai savaip isivaizduoja ateiti,likusis pasaulis kitaip.Ne Rusija tokias sistemas diktuoja,tai tikrai ne jiems spresti,kas bus.
Arwis 2011-06-16 14:35
Oj ta ironija
azotas 2011-06-16 14:42
Pirmas komentaras gerai parašė aš pabandysiu dadėt.. mūsų teisės vėl pasikartosiu čia žmogaus varžymas kekvienas gali isivaizduot kaip nory ateity ir kas bus ateity...pažiurėkit http://youtu.be/hWiBt-pqp0E video kiek komiškas, bet visa teisybę pasako + pasijuoksit. Peace
Karvė 2011-06-16 16:21
Kai tik atsiras tokia sistema, iškart atsiras ir alternatyvus Internetas, kuriame to nebus. Kol liks pasaulyje bent kelios rimtos ir žmogaus teises gerbiančios valstybės, tol Internetas bus laisvas. Kai tokių nebeliks, prasidės revoliucijos ir atsiras, todėl laisvas tinklas bus visada!
gaudis 2011-06-16 19:23
Pilnai sutinku !!
Arwis 2011-06-16 19:26
Neatsiras nei alternatyvus internetas nei kas o jai ir atsiras tai mazdaug ar dauguma rinksis ta jusu laisva: http://www.15min.lt/naujiena/pinigai/it ... -51-156235 Ar bent kiek saugesni ir zymiai funkcionalesni. Esme kad paprastam vidutiniam vartotojui kuris nieko blogo nedaro ar neketina tai yra visiskai pohui.
salemas5 2011-06-16 19:31
tAIGI, ATEITYJE MUSU MIELOJI VALDZIA PRADES SEKTI KA MES DAROME. kAZKAIP KVEPIA ZMOGAUS TEISIU PAZEIDIMAIS...
Arwis 2011-06-16 20:19
Gal Londone nebuvai, ten jau dabar labiausiai pasaulyje sekamas miestas. Ar matei kad zmones skustusi, ar girdejai apie teisiu pazeidimus?
Shioks 2011-06-16 20:28
As sutinku su tuom kad internetas tik su internetiniu pasu, nebebus visokiu hakeriu makakeriu, gales lauzyt lana, o koks veikejas nores ilyst ir negales tures bet tikra savo varda jungtis, o galvojat kad apeis? neapeis nes bus sutvarkyta normaliai niekas tam pinigu nepagailes kad kokia kita salis neisilauzinetu i ju duomenu bazes ar siaip kokie Lulz klaunai, torrentai zlugs, man jau ir dabar negaila jei ko reikia nusipirkti, noresi filma pazet nuaisi i kina ar dar kur . Privatumas, jei esi koks pedofilas tai tikrai bijosi, hakeris, piratautojas, nuo tokiu zmoniu apsivalys internetas. Zinos tavo pomegius na ir kas? jau ir dabar galima rasti tavo pomegius internete, skaitys asmenines kompromituojancias zinutes? jeigu to reikia tai tikrai kas nors dabar iskasti gali, slaptosios tarnybos jei tave itaria, kad esi koks teroristas. Facebookas ir taip jau zino beveik visa tavo gyvenima.
Sarunas 2011-06-16 21:02
Pagal jus gaunasi taip: "Davai nekuriam įstatymų, nepriimam teisės aktų, reglamenų, įsakymų, potvarkių...nedarom jokių apribojimų. Davai kuriam...ANARCHIJĄ...niekas nekontroliuos kur kas ką daro...ot kokie laisvi būsim...tik...klausimas bėda iškyla tada: manęs niekas neseka, bet niekas ir negina. O dar blogiau, kad anarchija linkus žlugti, ko pasekoje gimsta priespauda... Jūs jau dabar esat sekami (na gal ne sekami, tačiau renkama informacija)... Kaip kažkas minėjo pradedant Facebook, baigiant Maximos AČIŪ kortelėmis, pagal kurias labai gražiai surenkama informacija apie tai ką kiekvienas iš kortelės turėtojų perka, kada perka, kur perka, kiek perka... But I don't give a shit! Sekit mane kiek norit, kol nepažeidžiat mano teisių.
jjhjhjhjhjhjhj 2011-06-16 21:55
Kaip suprast "kuriam anarchija" Kuo tau blogas siandieninis internetas? Kur tu ta anarchija matai? Vis tas lindimas i krastutinumus Visiska zmoniu kontrole , kai nebera isores priesu , tiesiogiai veda i vergovine santvarka. Sekimas bus reikalingas tam, kad apie kiekviena sistemai besipriesinanti individa butu surenkama n informacijos, ir pasirenkamas geriausias budas jam nukenksminti. Beviltiskas argumentas. Skamba kaip - "tu ir taip jau isgerei buteli degtines , mirsi nuo kepenu cirozes". Tiesiog tai daryk kuo maziau
Arwis 2011-06-16 23:24
http://www.15min.lt/naujiena/pinigai/it ... -51-156235 Trumpai tariant zmones kurie tai daro daveda iki viso sito Ne del to kad valstybes nori, ne del to kad reikia kazka sekti, bet kaip sakoma patys prisipraso. Kovoti su tokiais padariniais yra brangu, velniskai brangu.
punktyras 2011-06-17 00:00
pažeista... Įsileisk kiaulę į bažnyčią, tai ir ant altoriaus užlips.
Jomajo 2011-06-17 03:32
na tai, kad kaip ir kazkas minejo, jau sendieniniam gyvenime pilna sekimo priemoniu: nuolaidu korteles, feisbukai, banko korteles, kameros ant kiekvieno kampo, tai jau nemazai ar ne? Parodyk man savo steitmentus ir tikrai daug pasakysiu apie tave, bet ar kas del to labai jaudinasi, nemanau, nes neturi ka slepti o jei neturi ka slepti niekam tu neydomus, beje pagal tavo ip galima viska pasakyti ka tu veiki intere, bet ji juk galima apeit net neturint ypatingu ziniu apie kompus, tai kodel manot tas pasas "apsaugos" nuo blogieciu? Kas nores sekmingai naudosis kaip anonimas, juk nera neislauziamu sistemu yra tik nesidomintys kaip tai padaryt. Tokiu pasu nulauzimo softas kurejams kraus turtus, taip ir kariaus hakeriai pries valdzia, ar ne tokia politika vykdoma kinijoj? Bet naudos nulis.
Sarunas 2011-06-18 01:02
Na, kad taip sakai, jog tik nesidomintys negali apeit sistemų, tai davai parodyk, kaip apeit VAIISIS sistemą. Jeigu šios sistemos pagalba bus (bent jau ateities vizija tokia) leidžiama balsuot internetu, tai tikrai ne taip ir paprastai nulaužiama (Na kaip pats minėjai - nėra nulaužiamų sistemų, tačiau ne be pėdsakų nulauši). Paprasčiausiai padarys taip, kad kol neautentifikuoji savęs (panašiai kaip VAIISIS), tol negauni interneto iš savo ISP.
Sarunas 2011-06-18 01:36
Čia gal ne pilnai išsakiau savo mintį. Norėjau pasakyt, kad dabartinis informacijos rinkimas apie tave ir tavo pomėgius tau PALENGVINA gyvenimą... Na kad neprisirišt prie kokio jau paviešinto informacijos rinkimo skandalo, pafantazuokim: Tarkim Google renka informaciją apie vykdomas paieškas... Ilgainiui sudaroma statistika ir paieškoje pateikiami rezultatai vis labiau atitiktų tavo ieškomus puslapius (tarkim esi oreivių klubo narys ir įvedęs į paiešką "oro balionas", tau išmestų ne parduotuvinių oro balionių rezultatus, o informaciją apie oreivystei skirtus oro balionus). Kitas (esamas) pavyzdys - nusikalęs važiuoju visuomeniniu transportu namo ir užmiegu..mano išmanusis telefonas sekdamas mano buvimo vietą, man praneš, kad reikia išlipti sekančioje stotelėje - aš prabusiu... Taigi man nereiks mokėti už dar vieną bilietėlį, kad grįščiau atgal į man norimą vietą.