JAV bendrovėms leista kaupti ir pardavinėti informaciją iš „Facebook“ paskyrų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jjhjhjhjhjhjhj 2011-06-22 10:52
MarijonasM 2011-06-22 11:27
Tu bano negavai kartais? . O jei rimtai, tai čia vieša informacija kurią žmogus savo noru deda į viešą erdvę, kaip galima drausti rinkti tokią informaciją? Jei žmogus rašo nesąmones, ir po to ateityje negauna darbo dėl to, tai čia jo pasirinkimas, kaip ir prasigerti ir ateityje dėl to negauti darbo. Čia jai ir yra kur problema, tai dėl lengvai suklastojamų duomenų.
hostgator 2011-06-22 13:00
Žiūriu, kad facebook turbūt remia ir technologijos.lt , nes visi komentarai, kurie negiria facebooko būna ištrinti...
kionig 2011-06-22 13:07
Ištryniau tam, kad nekeltum čia bangų be reikalo kiekviename straipsnyje su FB. O tokie komentarai yra niekiniai ir nereikalingi. Tad malonėk susilaikyti nuo tokių berverčių komentarų ir pasilaikyti juos sau, nes kadangi, kaip žinia, jog tu nesinaudoji FB, tave tai mažiausiai liečia. Kitąsyk gausi įspėjimą už forumo teršimą, o pakolkas tik perspėju. Tas pats galioja ir kitiems.
eimantasks 2011-06-22 14:17
Robin Sharma sakė - Gyvenkime taip, kad nebutų gėda savo papūgą parduoti mietelio liežuvautojai, taigi kitaip sakant būk protingas ir nereikės mokėt už savo veiksmus. jei naudojamasi su protu, tai niekam neužklius.
sqq 2011-06-22 15:45
Aš dažnai labai džiaugiuosi, kad kol buvau paauglė facebooko dar nebuvo. Nes kartais vien prisiminus būna gėda, o jei dar ir vaizdiniai įrodymai egzistuotų, kuriuos darbdavys (ar iš esmės bet kas kitas) matytų... Nu nekas būtų, nekas..
secret 2011-06-22 18:35
mano fb account'as turi isjungta app platforma, duomenis turetu buti prieinami tik draugams (security nustatymai), todel man butu idomu suzinot ar mano duomenis taip pat gali buti parduoti ar tik tiek kurie yra "visiems". butu idomu suzinot is ko ir uzkiek galima gauti visus vieno zmogaus duomenis. uz prieinama kaina ir as pora nusipirkciau, pirmas butu antros puses
MarijonasM 2011-06-22 19:40
Kiek kam prieinami tavo duomenys, nesvarbu su kokiais nustatymais, gali pasiskaityti spausdamas mygtuką, nepamenu kaip facebooke tiksliai, bet būna panašiai >>"aš perskaičiau ir sutinku su naudojimosi sąlygomis ir facebook taisyklėmis" O kiek firma ima už duomenis tai manau nemažai, visgi orientuojasi į verslo klientus.
Sarunas 2011-06-22 21:06
Žmogau, pirma prieš parašydamas tokią nesamonę, perskaityk ir įsigilink kas yra viešas asmuo ir neviešas. Kokie viešų asmenų duomenys gali būt skelbtini ir kokie negali. Kokiu atveju neviešo asmens tam tikri duomenys gali būt skelbtini ir kokiu atveju negali... Nžn kaip Amerikoj, tačiau Lietuvoj už tokį bairį greit į snapą gautų nuo Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos už Asmens duomenų apsaugos įstatymo pažeidimus. Beje tavo žiniai - netgi vardas ir pavardė viešai negali būt skelbiama viešai be išankstinio tavo sutikimo. Jeigu kažkur tekste yra skelbiama tavo vardas ir pavardė tai tekstas turi būt nuasmenintas ir pakeista į inicialus viskas. Nžn kaip ten su FB sutartim (pasirašoma paspaudus sutinku su taisyklėm), tačiau jei FB taisyklės prieštarauja įstatymam, tai taisyklės ir sutikimas laikomas niekiniu ir negaliojančiu nuo jo pasirašymo momento.
sloggi 2011-06-23 06:20
Ko jus cia del nieku pergyvenat, isirasei vietoi vardo barsukas vietoi pavardes gauruotas ir ramu...
vitalijuss 2011-06-23 09:41
Na jo, tik palikai gimimo datą, o vienas draugas klasės nuotraukoj pažymėjo tavo veidą kaip gauruotas barsukas, kitas buves bendraklasis - kaip Tadas Blinda (ar koks ten tavo tikras vardas). Tu, galvodamas, kad esi užsislaptinęs, spaudi LIKE prie video "White power. Our land for white people: how we kick black ass'es " ir tavęs nepriima į išsvajotą darbą, nors praėjai visas atrankas ir buvai geriausias kandidatas...Geriau jokios FB paskyros, arba tokia, kur galvoji, prieš kažką like'indamas ar rašydamas.