„Facebook“: tėvai ateina, vaikai išeina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedrius- 2011-06-22 13:34
Galvoju ir aš fb profilį išsitrint, nes naršymas jame periodiškai suryja 5-10 minučių darbo laiko porcijas, be to didžioji dalis informacijos kurią apdoroju yra šlamštas... Užtat fb gerai norint susirast kieno nors kontaktus, be to nėra to jausmo kad atsilieki nuo gyvenimo nes žinai kas dedas aplink. Ko gero reiks ieškotis softo kuris skaičiuotų laiką praleistą fb ir užsidėt kokią protingą dienos normą, nes vos tik pasidarai laisvą minutę iš neturėjimo kas daryt įlendi į fb, prasėdi dar papildomai 5min. + galva pilna šlamštastikos...
E5AjGif 2011-06-22 14:06
koks tu idomus, na tada taip, uzsidek ta programa ir ribok laika iki 2min. cia kitaip nebus.
Rukis 2011-06-22 14:18
Lankykis technologijos.lt ir neatsiliksi nuo gyvenimo. O jei su "draugu" bendrauji per fb, tai toks jis tau ir draugas.
titas 2011-06-22 14:28
seip draugus ir pazystamus visus ,nekiekviena diena matai ir net ne kiekviena menesi,kartais idomu paziuret kaip seni draugai , klasiokai laikosi - kas susizadeja ,kas vaiku ka tik susilauke... o ypac kai zmones gyvena kitoi europos pusej ir nepriskambinesi su telefonu
Strong_Bad 2011-06-22 14:32
Kaip graziu ziuret ziuret i FB komentarus. 4 komantarai ir visiskai straipsniui ne i tema DD Tikriausia antraste "facebook" straipsnis is 5 zodziu ar is 1000 susilauktu tokiu pat vienodu komentaru, nes kai kalbama apie facebook TURINYS VISISKAI NESVARBUS O i tema, tai tokie duomenys visikai nestebina ir visai normalu. Buvo ansciau straipsnis, kaip vaikai nenori draugaut su tevais per FB. Visi nori turet kazkoki tai privatuma. Nemanau, kad tiek jau daug seimu gali sau leist kiekvienam vaikui po kambar ir didelio privatumo seimoj sunku gaut, tai kaip ir straipsnis minejo bendravima isnternetu, savo minciu reiskimas ir panasiai, be tevu isikisimo labai svarbu, nes tevai uzsiima auklejimu pagal savo nuoziura, o auklejimas tai ne kas kita, kaip asmenybes ispraudimas i kazkokius tai remus, kazkoks apribojimas darosi it panasiai. Tai ateina laikas, kai pradedi noret tas ribas praplest ir paragaut nekramtyto maisto, kuri iki siolei tau tiekdavo tevai, o kaip tai padaryt, jei tave stebi tie patys tevai? Be to FB pergyven savo populiarumo banga, viskas nurimsta, nusistovi ir susidomejimas sumazeja arba nukrypsta link kazko naujo.
hostgator 2011-06-22 14:39
Kuo greičiau padarysi, tuo geriau!!!
faktas 2011-06-22 15:42
Šiaip tiesa, privatumo nuo tėvų tikrai norisi. (-: Tėvai instinktyviai bando saugoti savo vaikus ir domisi jų gyvenimais, nors dažnai vaikai būna per dideli jau.
Indigo89 2011-06-22 16:18
Facebook dabar yra per daug oficiali svetaine. Jaunimui reikia tokiu saitu kaip one.lt kur jie savo kultura susikuria (kad ir kokia ji butu), o facebook visus labai suvienodina. Issitrint nera reikalo, nes kartais tiek tau reikia susirasti kai ka, tiek tave susiranda kai kurie. Facebook galetu but kaip gyventoju tam tikru duomenu baze labiau, kur tiesiog galima nesunkiai susirasti kontakta. Kaip ir visos technologijos, savo vieta jis tikrai atras.
BadAss 2011-06-22 18:36
Jo sukurkim one.lt 2 . Vel bus tjat kja vjeikji? njieko? tjai kjodjel? 30y30 , fyfos papus isverte, gejai kazkoki sexiukus vaidinantys ir t.t. Tai tu vadini "savo kultura" ? As tai vadinu degradacija, o facebook'e daug geriau kad viskas oficialiau, gal nors zmonem normaliais isaugs.
Justas116 2011-06-22 20:19
Dėl kalbos degradacijos su tavim sutinku, bet savo neapykantą homoseksualams ar "fyfoms" pasilaikyk sau, nes rodai savo kultūros stoką. Facebook'e iš esmės, tas pats velnias vyksta. Su visais socialiais tinklais taip būna (degraduotos kalbos kultūra), tad negalima kaltint vien tik "one.lt".
Rukis 2011-06-22 23:31
Teisingai pastebėta. One.lt mada buvo "acjiukas, bucniujakakaksaasjajaj", o facebooke tai "koke tu faina ******)))))(((((\\\\\ <3<3<3<3" O kad tėvų dėka vaikai bėga iš FB tai dar ir geriau, pirma gyvenimą reikia pasistatyt, po to juo mėgautis. Nes po to dirba "strojkėse" ir verkia "kur gyvenimą padėjau".