„Sony“ pristatė atnaujintą „PlayStation 3“ modelį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RealEfect 2011-06-25 22:48
Ot naujove, galima sakyti toks, kas tie 400g?Ogi suds...Visiskai skirtumo nera, jau geriau dar ilgiau pasiliktu prie tobulinimo ir bent jau vidurius galingesnius padarytu, kad ir procesoriu galingesni idetu, tada jau uzskaityciau...O cia as matau ne vartotojams kazka norima duoti gero, o jie patys bando kuo daugiau uzsidirbti, pakeicia kelis smulkmeniskus dalykus ir tai iskart paskatina zmones pirkti ju gamini.O jeigu dar tobulintu vidurius, tai daug brangiau viskas kainuotu, jie galvoja logiskai
O24U 2011-06-27 14:36
Negali jie galios didinti, atsirastu nesuderinamumas tarp anksciau isleistu zaidimu, + sunku kaina butu tokia pacia pardavineti. Zinoma 400g ir truputi energijos nera daug, bet geriau dirbetu prie mazinimo gabaritu arba tiesiog kainas numustu.
DBA 2011-06-27 15:35
Diskriminacija "senesniu" ps3 savininku butu, kaip ir O24U paaiskino, nesiderintu zaidimai, o tai dar dideles islaidos, konsoles gaminamos i prieki ir cia ne pc, kad nori ir keiti gelezi kas metus.
RealEfect 2011-06-27 17:38
Tai as ir pasakiau kodel jie taip nedaro, bet visgi turi kazkada tai padaryt, juk zmones pries tukstancius metu irgi pasikeite ir jau ne tik gyvunus medziojo, bet ir juos prisijaukino, taigi visur turi kazkoks progresas buti, o ne stoveti vietoje ir niekas nepasikeisti.100% isitikines, kad galejo ta procesoriu galingesni ideti, as suprantu, kad ankstesni zaidimai gal ir netiktu, bet galima susitarti su tais paciais zaidimu kurejais, kad jie gamintu naujus zaidimus butent tokiai konsolei.Kitas dalykas tie nesuderinami zaidimai gali buti lengvai nuportinami i ta konole, cia panasiai kaip zaidimus portina i pc.Ta as ir turejau omenyje, kad jiems vien del pelno taip daryti nenaudinga, jie neziuri visai i vartotojus, svarbiausia pinigeliai.Jeigu bent kiek atsizvelgtu i tuos vartotojus, tai tikrai manau nedarytu tokiu nesamoniu, o susikoncentruotu i naujos kartos konsoles kurima...
Domas1 2011-06-27 23:00
Man tai mazinimas gabaritu atrodo nesamone, vien del to jog to irenginio nesinesioji po kambari, jau kai nusiperki tai ir guli jis ten kazkur pas vienus spinteleje pas kitus uzkistas kur, vat sanaudos elektros tai geras dalykas, galejo ir daugiau sumazinti kad ir iki 100W. O del galingesnios grafikos manau tuomet kiltu daug problemu PC zaidejams, nes jie tiesiog nebezaistu ant PC pereitu ant konsoliu :]
RealEfect 2011-06-28 00:34
Tu galvoji pc bus prastesne grafika?Tai galvok per nauja, pc visa laika grafika bus geresne, tiesiog manau tie patys konsoliu savininkai labiau butu patenkiti jeigu butu geresne grafika, nei sumazinti gabaritai, ar sumazintos elektros sanaudos.Tie kurie zaidzia ant pc tie ir toliau taip darys ir jiems nesvarbu kokia grafika yra ant konsoliu.Konsole grafika jau buna nustatya ir pakeisti negali, o ant kompiuteriu uz tai ir buna geresne, nes gali viska keisti nuo detalumo iki matomumo.
Justas116 2011-06-28 02:10
Visu pirma, man pasirode visa tavo gyvulininkystes analogija kompiuteriniu zaidimu rinkai siek tiek nevietoj, bet nustumus tai i sona, manau, esi neteisus. Pirma, Sony tai daro daugmaz del pirkeju, paprasta logika: nebus pirkeju, nebus paklausos, nebus paklausos, nebus pinigu. Antra tai "Playstion 3" apginkluoti nauja saugos sistema, matomai stipriai taisyta firmware, nes kaip zinome senos ps3 versijos turi FW 3.41, kuria labai paprasta nulauzt (iki 3.55 FW). Nauji PS3 netik tures naujus atnaujinimus, bet ir nauja, kaip minejau, saugos sistema, kuriai nedarys jokios itakos nei JailBreak'ai, nei jokie kiti zinomi ps3 hack'inimo budai Trecia, PS3 hardware nera Xbox 360, ten naudojama visiskai kitokia technologija. Neisivaizduoju, kaip ja reiktu atnaujinti. Dabar isivaizduok tokia situacija: "Sony" paskelbia, kad jie idejo 4 papildomus "branduolius" (angl. "cells", tai nera branduoliai, kaip PC procesoriuose) i PS3 sistema. Jie leis pagerinti grafika ir greiciau, tarkim, atliks skaiciavimus, skirtus fizikos varikliams, leis pagerinti DI ir daugiau efektu gales vykti vienu metu. Senas PS3 to padaryti negales, tai dabar isivaizduok: nusiperki PS3 idedi zaidima ir tau jo nepaleidzia, nes pasenes hardware. Tai bent marketing'as: "PS3 zaidimai, kuriu negali paleisti ant senu PS3.. Ne visi zaidimai galimi port'inimui. Pvz "Mass effect 1" nebus portin'amas, nes "Microsoft" nusipirko platinimo teises, o stai "God of war 3", "Uncharted" 1, 2 ir netrukus pasirodisiantis 3, negali buti port'inamas, nes xbox 360 neturi tokiu technologijos jiems paleisti. Ir pabaigai, toks marketing'as yra tiesiog kvailas. 1 zaidimu konsoliu generacija trunka apie 7-10 metu ir tai dazniausiai reiskia, kad konsoliu hardware nebus keiciama (na isskyrus atveji, kai Sega bande pratempti Sega Genesis gyvavimo trukme, isleisdama addon'us Sega CD ir Sega 32x, kai netrukus bus isleidziama Sega Saturn, dar vienas kvailo merketing'o pavyzdys). Manau per anksti Microsoft nutare kurti nauja Xbox 720 konsole, nes kantrybe zaidimu pasauli daznai labiau atsiperka, nei bereikalingas skubejimas. Technologijos vystosi milzinisku greiciu, jei ta progresa sektu zaidimu konsoliu kurejai, konsoles jie turetu keist kas 2-3 men, rinkoj vyrautu chaosas.
RealEfect 2011-06-28 12:03
Matau tu nesupranti vieno.Jeigu jie darytu zmonems kazka gero, tai jie tikrai gerintu konsole ir viduje, o kaip tu ir pats paminejai, jiem svarbiau pinigai nei zmones.Kas del to tavo paminejimo, kad ant senesniu ps3 negalima bus paleisti naujesnio ps3 zaidimu, tai visiska nesamone pasakei, juk dabar paziurek, nors yra ps3, bet ant ps2 dar kuria ir kuria tuos zaidimus, del to tokiu atveju irgi tas pats butu, ps3 senosios konsoles savininkai ir naujosios nebutu nuskriausti, nes ir tai konsolei ir tai kurtu zaidimus atskirai.O vartotojams ne tik grafine prasme pasidarytu naudinga pirkti naujaja konsole, bet ir senaja konsole butu kur kas lengviau isigyti, nes pamazetu jos kaina.Dabar del to atnaujinimo, tai visai nusvaigai, tu ka gal kures ta konsole, kad taip isitikines, jog nepavyks sukurti nauju viduriu?Aisku, kad ne, viskas jiems butu imanoma, tik reikia pastangu ir noro pasistengti del vartotoju, o ne tik ziureti savo pripustos kisenes Del tu Uncharted,GOW zaidimu portinimo irgi labai klysti...Tiesiog gali atsirasti atskira developeriu grupe, kuri ir uzsiims tuo ir kuri turi visas tam reikalingas technologijas.Jau konsole pries 5 metus kurta, kam reikia gerinti ja tokiomis smulkmenosmis, kai jau ir taip netruksta sios konsoles modeliu?Ogi aiskiai-piniguciai.Zodziu susimastyk.
GOA 2011-06-28 13:18
Nu ir siauraprotis tu... Kiek tau, 12? Justas116 tau aiskiai isaiskino kodel tavo fantazijos yra neimanomos. O tu su kiekvienu postu tik dar labiau nusisneki.
Justas116 2011-06-28 14:45
Nes pakeitus hardware tai nebebus PS3. Ja zmones prades vadinti tarkim PS4. Jei neskaitei straipsnio atnaujintos PS3 kaina tokia pat. Jeez... Matau nesupranti dar vieno dalyko. Zaidimu rinkoj, kaip ir kitose rinkose pirkejas yra svarbus, jei jie nepatenkinti jie produkto nepirks. Paprasta. Anksciau kai Atari valde zaidimu rinka ir treciosios salys pradejo gamint zaidimus, niekam nerupejo pirkejai. Tada pinigai buvo svarbiau, nes pirkejas niekaip negalejo zinoti ka perka. Dabar zaidimus ir zaidimu konsoles apzvelgia (reviews kaip IGN, Gamespot, PC gamer, EuroGamer, PS3, Xbox magazine, viska susumuoja Metacritic ir pateikia verdikta) zmones zino ka perka. Tai kaip gali sakyt viskas daroma del pinigu, kai Sony siulomi produktai yra geros kokybes ir patenkina paklausa?