LG pristatė dvi naujas daugiafunkcines namų kino teatro sistemas „LG HB806PH“ ir „LG HT806TQ“  (1)

Viena pirmaujančių pasaulio plokščiaekranių televizorių, garso ir vaizdo technikos gamintojų „LG Electronics“ (LG) pristato daugiafunkcines namų kino teatro sistemas „LG HB806PH“ ir „LG HT806TQ“. Elegantišku dizainu ir pažangiomis technologinėmis naujovėmis išsiskiriančias sistemas galima įsigyti Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompaktiška 3D „Blu-ray“ namų kino teatro sistema „LG HB806PH“ patiks net ir išrankiausiems namų kino pramogų mėgėjams – naujoji sistema siūlo 850 vatų 5.1 kanalo erdvinį garsą ir „Smart TV“ funkciją, leidžiančią tiesiogiai ir lengvai pasiekti platų pramogų, žaidimų ir informacijos turinį. „LG HB806PH“ turi belaidžio interneto prieigos funkciją „Wi-Fi Ready“, atkuria 3D „Blu-ray“ bei „Blu-ray“, DVD ir CD diskus. Naujoji sistema suderinta su DLNA standartu, o joje įdiegta „Dolby TrueHD“ koduotė užtikrina aukštos kokybės dinamišką garsą. Kol kas Lietuvoje prekyboje šio modelio nėra, tačiau pageidaujantys gali įsigyti tik neesminiais parametrais besiskiriantį modelį "LG HT806PH".

Lietuvoje prekyboje jau esanti DVD namų kino teatro sistema „LG HT806TQ“ išsiskiria puikiu kainos ir kokybės santykiu. 850 vatų sistema užtikrina optimalią garso kokybę, o 1080p Full HD „Up-Scaling“ funkcija pagerina vaizdo kokybę. USB Full HD (DIVX, MP3, JPEG) bei USB REC funkcijos išplečia turinio pasirinkimo asortimentą, leidžia atkurti, peržiūrėti ir įrašyti įvairaus formato garso ir vaizdo informaciją. Naujoji kino teatro sistema taip pat turi karaokė funkciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: