„Google“ nespėja tenkinti savo socialinio tinklo paklausos  (6)

Praėjus vos kelioms dienoms po pristatymo, „Google“ nutraukė registraciją su pakvietimais į naująjį socialinį tinklą „Google+“. Kompanijos atstovai teigia sulaukę milžiniško susidomėjimo. Internete jau pasirodė būdas, kaip „apeiti“ šį ribojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pristačiusi savo konkurentą socialiniam tinklui „Facebook“, paieškos milžinė „Google“ leido prie jo prisijungti nedideliam skaičiui vartotojų, kurie galėjo pakviesti apie tuziną savo draugų. Tačiau žmonėms masiškai plūstant į „Google+“ naujų narių registracija laikinai buvo nutraukta, skelbia Telegraph.co.uk.

Kompanija aiškina, jog kol kas šis socialinis tinklas yra bandymų stadijoje, todėl nuspręsta „laikinai“ sustabdyti naujų narių registraciją.

„Mes sustabdėme pakvietimų sistemą savaitgalio nakčiai. Milžiniškas susidomėjimas. Mes turime tai daryti atsargiai, kontroliuoti srautus“, – paaiškino „Google“ socialinių tinklų vadovas Vicas Gundotra.

Tačiau vartotojai, nekantraujantys prisijungti prie naujojo socialinio tinklo, rado kaip „apeiti“ ribojimus.

Tereikia susirasti draugų, kurie jau naudoja „Google+“, ir paprašyti jų į „Srautą“ parašyti naują žinutę. Prieš ją išplatinant reikės spustelti nuorodą „Pridėti draugų „ratų“ ar žmonių, su kuriais norite bendrinti“ ir atsidariusiame laukelyje įvesti draugo „Gmail“ el. pašto adresą. Tuomet jis gaus kvietimą ir galės prisijungti prie „Google+“.

Tiesa, šis „apėjimo“ būdas suveikia ne visada.

Daugiau informacijos apie „Google+“ rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: