JAV interneto piratai gaus šešis įspėjimus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RealEfect 2011-07-12 11:53
Kaip nenoreciau kad musu Lietuveleje taip padarytu.Ten amerikieciams, tai nieko tokio, ne tik del to, kad as ten negyvenu, o dar ir del to, kad ju algos palyginus su musu tikrai zymiai didesnes ir tuo paciu pragyvenimo lygis geresnis, pas mus tai dar kelis desimtmecius i prieki taip kaip juos gali nebuti.
lizunas 2011-07-12 11:56
Ne visi ir ten gerai gyvena, kaip gali atrodyti, daug ir skurdžiai gyvenančių yra, bet tie manau net interneto neturi, nes kainos tai aukštokos jo. O pas mumis tiekėjai jau nesutiko su tuo
blizzard 2011-07-12 12:18
Turi jie tą internetą, net ir lušnynuose gyvenantys turi palydovines lėkštes iškėlę ir tv žiūri.. tai manau ir internetą turi. Na tai dabar žmonės siūsis ne po vieną dainą, o milžiniškus pack po kelis gb . Bet panašu kad naudojant proxy bus galim išvengti tokių taisyklių. Jeigu uždraus siuntimąsi, tai atsiras tam tikros grupės žmonių kurios dalinsis failais pvz kompaktineis diskais, susitiks gatvėje ir t.t. šito visiškai nesustabdysi. Gali tik gražint į tuos laikus kaip dar internetas buvo nepopuliarus, juk visi tarkime žaidimus iš rankų į rankas gaudavo.. Beje pritariu dėl pragyvenimo lygio, bet vis vien jeigu jau nori daug turėt fonotekos ar žaidimų turi uždirbt kaip norvegas ir gyvent kaip lietuvis, kitu atveju bus sunku net ir daug uždirbant.
bullka 2011-07-12 12:42
Tai tiesiog paskatins protokolų kūrimą, kurie leis keistis užšifruotais duomenimis... Gerai, kad kažkas vyksta.. laimės nuo to visi manau: Muzikos gigantams gal kiek padidės pelnas. Dalis žmonių nustos piratauti (pasikeis pasaulėžiūra ir pan.). Vystysis naujos technologijos ir duomenų apsikeitimo standartai. Vienu žodžiu - tik į naudą visiems.
Mindset 2011-07-12 16:03
As naudoju youtuberepeat.com ir man dzin Gal jau pats laikas apriboti visokiu gagu garbinimus ir imt klausyt tikros muzikos
sabotan 2011-07-12 20:11
O kodel dainu ir filimu siustis negalima. Pvz as asisinciu ir neziuriu tai as jokios zalos jiem nedarau. Prasides visokie teisminei tirimai teismam nusibos ir panaikins sita istatima.
blizzard 2011-07-12 20:21
Palik tas lady gaga visokioms nesubrendusioms mergiotėms ir nueik į temą kokios muzikos dabar klausotės ten nerasi nei vienos lady gaga dainos, gal patiks ką rasi, gal ne bet popsiuko ten koks 0,000001% Aš jeigu muzikos ieškau tai nebent 320kb/s kokybės, tai dažnai būna kad ir nerandu ko reikia, tai belieka taikytis youtube perklausom sabaton, bet jie galvoja kad žiūri iš ko seka antra mintis kad jie kažką praranda, taigi čia daugiau tikėjimo reikalas muzika visais laikais buvo neatsiejama nuo atlikimo gyvai, nesvarbu ar tai kamerinis orkestras ar dj, jis turi užsidirbti save pristatydamas scenoje, o ne išleisdamas cd ir nieko nedarydamas, tai gali būti nebent šalutinis uždarbis "dasidedant prie algos", taigi bus kas pirkt tuos cd, dažnai žmonės perka vinylus, pradedu juos suprast, nes tai tarsi kolekcinės plokštelės. Na bet tai daro tie kuriems tai aktualu, o paprastas vartotojas, parsisiunčia tą nelegalų mp3 savaitę paklauso ir ištrina arba pamiršta.. taigi jokios išliekamosios vertės, vinylas tai bent stovi su gražiu viršeliu, jį gali kam nors paskolinti ar parodyti draugui, o ką tu su ta skaitmenine kopija, hardas suges ir ji dings, o jeigu turėsi 5000 dainų tai kiek prarasi litų? 5000lt? ką tada daryt, draust hardą?
edgarasf123 2011-07-13 04:46
Na as gyvenu amerikoj, palyginus su lietuva kainos visko "atrodo" pigesnes nej lietuvoj. Nes minimumas cia mazdauk yra 800$. Ir pvz as nusipirkau gan pigiai "Portal 2" zaidima(lietuvoj buciau zaides tik piratine versija) uz 25$(steam akcija), man taspats kaip butu isleist 25 Lt lietuvoj. Tik kad yra ir minusu cia gyvent, tarkim butu nuomos labai brangus ~800$ dvieju kambariu(labai sunkiai bet mes radom uz 600$). Maisto kainos normalios, ir benzinas labai pigus.
StN 2011-07-13 10:12
Tautiečiai, kas dar nesupratot, laisva rinka naujom interneto kompanijom Amerikoj! Sėkmės!