Langas į pasaulį pagal „Toyota“ inžinierius (Video)  (5)

Šių dienų pasaulis – tai ryšys ir interaktyvumas. Interneto ryšį gali turėti net ir šaldytuvas, o eilinis mobilusis telefonas turi daugiau „proto“ nei praėjusio amžiaus 70-ųjų NASA kompiuterių salė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios tendencijos pastebimos ir automobiliuose. „Toyota“ nusprendė išnaudoti dar vieną vietą, kur vietoje interaktyvaus kontakto į pasaulį buvo galima paprasčiausiai žvelgti pro skaidrų stiklą. Ką pasakytumėte apie keleivius užimti sugebantį ir bendraujantį šoninį stiklą?

„Toyota“ inžinieriai kartu su Kopenhagos dizaino instituto specialistais nusprendė, kad ateityje įprasti galiniai šoniniai langai turėtų pasirodyti nuobodoki skaitmeninių pagalbininkų išlepintiems keleiviams. Pasak specialistų, jau netrukus bus galima be didelio vargo „suskaitmeninti“ galinius šoninius langus. Sumanymas toks, kad jie labai praverstų išblaškant jaunųjų keleivių nuobodulį. Tai būtų tarsi skaidrus „touch screen“ ekranas, kuris būtų tinkamas piešimui, padidintų vaizdą, nustatytų atstumą iki objekto ar net prabiltų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)