Britų teismas nurodė blokuoti prieigą prie piratinės svetainės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RealEfect 2011-07-31 22:32
Is tikruju net keista, kad pirmiausia tik viena trekeri blokuoti nori, juk be sio yra pilna kitu ir uzsienio ir tos salies trekeriu.Cia kaip linkomanijos.net atveju, atrodo, kad tycia kazkuom pakenke ta linkomanija, kad ja blokuot nori, o kitu 100 puslapiu ne, na dar suprasciau, jeigu blokuotu visus, kurie yra pasiekiami, bet taip daryti yra nelogiska, nes jeigu del vartotoju teisiu pazaidimu, tai daroma, tai jie bus daromi ir toliau, paprasciausiai piratai pereis i kitus trekerius, juk ju yra pilna, pavyzdziui torrent.lt tikrai zmoniu gausa nesiskundzia ir ju yra bemaz vienodai kaip ir Linkomanijoje.Kaip sakant cia lasas juroje, nieko jie su tokiais kvailais sprendimais nepadarys...
MMaarraass 2011-07-31 23:21
Na nematau čia nieko keisto, kad tik vieną tracker'į bando blokuot. Yra tokia patarlė „Lašas po lašo ir akmenį pratašo,“ kuria ,manau, ir vadovaujasi jie. Užblokuos vieną, tada imsis kito, o uždarius patį pirmą pasidaro lengviau, nes tada tarsi atsiranda teisėjams pavyzdys, kokį nuosprendį reikia skirti. Po vieną puldinėti yra daug lengviau, nes jei užsipulsi visus iš karto, tai jie susivieniję pasisamys geresnius advokatus ir laimėti bus žymiai sunkiau.
Neodan 2011-08-01 09:13
Linkomanija.net yra stipriausia, jei sugebes ja isjungti, visus kitus torrent puslapius nujungti bus vieni juokai. Stai kodel LANVA taip atkakliai is pastoviai atakuoja linkomanija.
Jarmeinas 2011-08-01 12:27
MMaarraass yra teisus, štai kodėl ši šaraškino kontora susimovė. Jie pirma netuos užsipuolė.