Žaidime „Diablo 3“ vyks daiktų prekyba už realius pinigus  (16)

Kuriamame žaidime „Diablo 3“ bus du aukcionai, kuriuose žaidėjai galės tarpusavy prekiauti įvairiais daiktais. Viename atsiskaitymas bus galimas tik žaidimo pinigais, o kitame prekyba tarp žaidėjų vyks naudojantis tikrais pinigais, skelbia joystiq.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimo kūrėjai „Blizzard Entertainment“ praėjusią savaitę spaudos konferencijoje pademonstravo „Diablo 3“ beta versiją ir atnaujintą „Battle.net“ paslaugą. Nors dauguma „Battle.net“ savybių yra jau įprastos ankstesnių „Diablo“ versijų žaidėjams (nuolatinis draugų sąrašas, bendravimas tarp skirtingų žaidimo „instancijų“, grupės rinkimo pagalba visiems žaidimo režimams), aukciono galimybė yra nauja idėja.

Taigi, „Diablo 3“ žaidėjai galės uždirbti ir išleisti realius pinigus už žaidimo daiktus, tačiau tai bus ne tradicinė daiktų parduotuvė, o savotiška „eBay“ versija. Žaidėjai-pardavėjai galės pardavinėti daiktus bet kuriame žaidimo regione (ir už atitinkamas valiutas), o pirkėjai galės juos pirkti už realius pinigus, kurie atiteks pardavėjui.

„Blizzard“ ims fiksuoto dydžio mokestį (kol kas jis nėra žinomas, bet skelbiama, kad bus „simbolinis“) nuo pardavimo kainos iš pradžių paskelbiant daikto aukcioną, o vėliau jį įsigijus. Žaidėjai pinigus galės laikyti „Battle.net“ paskyroje ir juos leisti „Blizzard“ produktams bei paslaugoms arba galės juos išsigryninti per kol kas neskelbiamą mokėjimo paslaugas teikiančią trečią šalį.

Tokia galimybė, pasak Žaidimų dizaino viceprezidento Robo Pardo, siūloma dėl to, kad „Diablo 2“ daiktais už realius pinigus buvo prekiaujama neoficialiai, per su „Blizzard“ nesusijusius aukcionus, o kai kurie žaidėjai prašė prekybos galimybę įtraukti į patį žaidimą.

„Nesu toks naivus, kad manyčiau, jog prekyba nevyks jeigu „Blizzard“ nesukurtų tokios sistemos“, - sakė R. Pardo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)