Absoliutus „Google+” starto rekordas prognozuoja „Facebook” galą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

W3rtas 2011-08-05 10:00
Išsiunčiau. Man g+ žymiai mielesnis vien dėl Google ženkliuko ir neapkrauto dizaino.
rimpri 2011-08-05 10:38
Straipsnio autorius matomai yra žioplas Facebook vartotojas, kuris nėra susipažinęs nei su privatumo nustatymais, nei su kitom Facebook funkcijom. Nebūtina kiekvieno statuso pakeitimo ar nuotraukos rodyti kiekvienam. Yra toks spynelės ženkliukas, kurį paspaudus galima tiksliai nurodyti kas galės ir kas negalės matyti informacijos. Kas dėl virusų ir spamo, tai neabejoju kad tas pats prasidės ir Google+, kai tik atsiras pakankamai vartotojų. Taip pat Facebook suteikia puikiausią galimybę filtruoti srautą: galima blokuoti programėles, paslėpti tam tikrus asmenis. Taip kad manau, kad straipsnis nelabai pagrįstas, nebent iš piršto laužtais išvedžiojimais.
faktas 2011-08-05 10:57
Visiškai sutinku su išsakytomis mintimis. Straipsnio autorius turėtų detaliau išnagrinėti Facebook ir tik po to daryti nepagrįstas išvadas. Geriau rašykit straipsnį, kad Google pirmiausia suės Twitter. Investuotojai į Twitter šiuo metu žymiai labiau sujudę, nei Facebook. Beje, kai pats ten užsiregistravau, iškart sukviečiau labai daug pažįstamų. Ir žinot ką - šiuo metu tik du-trys žmonės ten skelbia savo nuorodas ir pan. Vienas iš jų esu aš. Tai kur tas G+ sujudimas? Beje, pastebėjau vieną įdomų dalyką - mane į savo ratus prideda visokie indai, amerikiečiai ir pan., kurių aš nepažįstu ir su kuriais neturiu jokių ryšių. Į mano laiškus jie net neatrašo. Tai man jau dabar kyla minčių, ar čia tik nebus kokie robotai(?)
Absoliutas 2011-08-05 11:28
O kam gaisti laika detaliau analizuojant, kai galima isijungti G+ ir iskarto naudoti? Genealumas slypi paprastume - tai n metu turinti patarle, kuri gyvuos dar n metu.
Borland 2011-08-05 11:30
20 mln per tris savaites? Su tokiom pajamom ir reklamom kitaip ir buti negali, tai manau naturalu, bet klausimas ar toliau tai tesis, nes siuo metu naudojasi vistik tie, kurie domisi naujovemis, o kitiem manau vienodai... Visu socialiniu tinklu varomoji jega yra jaunimas, o ne universiteto docentai kuriem rupi atsirinkti informacija. Ko jaunimui reikia? Dalintis nuotraukomis, statusais ir retkarciais prastumti laika, ta jie ir turi. Ar sioje vietoje G+ turi pranasuma? Manau ne. Kad G+ tures sioki toki pasisekima, tai neabejoju, tures 100-200 mln nariu, bet abejoju ar daugiau. Jei turi gera peili namie ar eisi i parduotuve pirkti kito?
mnv 2011-08-05 12:01
Pries facebook buvo myspace, pries myspace buvo dar pora populiariu, naturalu. O siaip manau, kad abudu gyvuos, kadangi visi "draugai" nepereis is vieno i kita, o kaip gi gyvensi visiems nepraneses kokio random bs kuri katik padarei ))
faktas 2011-08-05 12:04
O tai kam rašyti apie tai, apie ką žmogus mažai ką supranta? Galiu parašyti tuoj pat tavo biografiją, jei nori. Visi informaciniai portalai turi būti kiek įmanoma objektyvesni!!!
HFX 2011-08-05 14:02
Dėkui Žiūrėsim, kokį įspūdį paliks...
zilvinuks 2011-08-05 14:37
Ir tai pareiske pats ''OBJEKTYVIAUSIAS''. Vartotojas isbandys abu siulomus produktus ir esu isitikines,kad pasirinks ta kuris jam bus patogesnis ir naudingesnis.Man patogesnis ir naudingesnis yra Google siulomas produktas.
Kainen 2011-08-05 15:00
Karvė 2011-08-05 15:04
Senos naujienos, G+ augimas jau pradėjo lėtėti: http://www.fwd.lt/2011/naujienos/google ... -sumazejo/ FB galas ateitų tik tuomet, jei visi juo būtų nepatenkinti ir G+ pasiūlytų kažką žymiai geriau, kaip kad buvo FB vs one.lt atveju. Tačiau FB ne one.lt, daugeliui jis puikiai tinka ir patinka. Manau reikėtų ieškoti analogijos su GTalk vs Skype - kad ir kiek stengėsi tiek Google, tiek visokie anti Skype aktyvistai, Skype yra daug daug labiau naudojamas ir situacija nesikeičia jau kokius 3 metus. Milijonai Skype vartotojų turi ir GTalk paskyras, nes Google sukišo tą servisą į daugelį savo kitų paslaugų, tačiau visi vis tiek mieliau naudojasi Skype. Taip pat manau, kad FB dėl G+ netgi išloš, nes bus priverstas tobulėti ir perimti geriausias G+ savybes. Bet aš kol kas visiškai neturiu noro išbandyti G+, nes socialinis tinklas man aktualus dėl draugų, o jų ten nėra. Taip pat Google ir taip jau labai daug apie mane žino (nes naudojuosi daug jų paslaugų), tai kažkaip nesinori dar ir savo socialinius santykius ten perkelti, nes tada tikrai pasidarys Internet = Google, o tai nesveika.
Finalfour 2011-08-05 17:23
Gal kas pakvietimuka? Maga papildyti ta 20 mln. vartotoju rata Dekui, kolegos is anskto EDIT: dekui, jau gavau ir pasta istryniau
Indigo89 2011-08-05 19:17
Per daug ispustas tas google+. Manau juo naudosis tam tikros srities specialistai pagrinde, nes daug kas nenores buti "ne draugu rate" ir nematyt visos draugu veiklos. Facebook privatumo trukumas tuo paciu yra ir pranasumas.
kionig 2011-08-05 19:45
Komentarus palikime komentarams, o prašymus rašykite čia: http://www.technologijos.lt/diskusijos/ ... hp?t=18964 Arba dar geriau kreipkitės asmeniškai į tuos žmones, kurie turi pakvietimų.
zilvinuks 2011-08-05 21:16
comScore rinkos tyrimų bendrovė praneša, jog Google+ socialinio tinklo auditorijos augimo tempai yra tiesiog neįtikėtini. Praėjusio mėnesio pabaigoje naujuoju interneto giganto produktu jau naudojasi daugiau kaip 30 milijonų vartotojų. Pasak pranešimo, Google+ vartotojų skaičius 25 milijonų unikalių vartotojų ribą peržengė dar birželio 24 dieną, o bemaž neprireikė nei pilnos savaitės, kol vartotojų skaičius peržengė 30 milijonų. Tai reiškia, jog socialinis tinklas į dieną sulaukia beveik vieno milijono naujų narių. Žinoma, tuo metu socialiniai tinklai nebuvo tokie populiarūs, tačiau paprasčiausi skaičiai pasako viską. Facebook, jog turėtų 30 milijonų lankytojų, turėjo veikti net trejus metus, Twitter užtruko kiek daugiau nei pustrečių metų, o MySpace – beveik du metus. Google+ teprireikė daugiau nei mėnesio. Šiuo metu Google+ populiarumas neįtikėtinai auga Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Indijoje. Europoje socialiniu tinklu taip pat naudojasi daugybe vartotojų – trečioje vietoje yra Didžioji Britanija, o ketvirtoje – Vokietija, šeštoje – Prancūzija. Tinklas taip pat labai populiarius Brazilijoje.
Arwis 2011-08-06 00:55
Matai tu nelabai ir zinosi kuriam rate esi, tai yra tavo asmeninis reikalas kuriam ratui tu priskiri zmogu.
Jusc 2011-08-06 03:41
Manau viena dalyka pamirso pamineti, kodel Facebook'ui gali ateitis juodesnes dienos. Nesakau, kad mirs, bet teks pasitempti. Facebook'o vienas didziausiu privalumu yra ir jo trukumas. Kadangi tai didziausias socialinis tinklas, tai jame registruojasi visokio amziaus zmones, jeigu gerai pamenu, tai vidutinis FB vartotojo amzius pastoviai auga. Daugelis paaugliu nori tureti bent kazkiek privatumo nuo savo tevu. Kadangi FB yra uzsiregistrave jau labai nemaza dalis vaiku ir tevu, ir seneliu, ir t.t. tai gali buti, kad pasiekus tam tikra taska, kai pakankamai draugu prisijunge prie G+, prades begti ir tie paaugliai kurie tiesiog nori privatumo nuo tevu. Zodziu mano manymu, jeigu G+ sugebes issilaikyti iki pasieks taska, kuomet paaugliai pradeda begti i ji begdami nuo tevu(tada ir tevai prades vaikus sekti i G+), tada galesime pradeti kalbeti apie galimai ateinancia FB mirti, o dabar dar per anksti tokias prognozes reiksti. P.S. Dar pagalvojau, kad pakvietimu sistema visdelto gali padeti G+ islaikyti augima
pekalzz 2011-08-06 16:24
Šiaip aš prieš socialinius tinklus. Kai pakvietė į G+, panašiai atrodo kaip FB, tik mažiau visokio šlamšto. FB minusas man - nėra privatumo, nesvarbu, kokie nustatymai. Kiekvieno tinklapio apačioj kiša ir kiša "Pasidalykite su draugais", "O ką manote jūs?". Kur ką padarau, iškart visa Lietuva mato... Jei nori ištrint, dar raikia specialiai suvedinėt, lįst, žiūrėkit, tuoj pradės skaityt pirštų antspaudus.
Bomber 2011-08-06 22:31
Kaip jau kažkas rašė - tie 30mln dabar jau ne tokie reikšmingi kaip myspace laikais. T.y. tai nereiškia, kad jau kas antras lietuvis turi g+, atvirkščiai parodo kiek dar nedaug lietuvių turi g+. Beje, tiem kas neturi pakankamai draugų užsiregistravusių google+, kad galėtų pamatyti g+ sujudimą - puikus saitas http://lplius.lt/
Mortifer 2011-08-08 17:49
Jei kam nesunku, išsiųskit pavietimą trusturter@gmail.com