„WordPress” platforma – 22 % visų naujų JAV tinklalapių (Video)  (0)

Turinio valdymo sistema „WordPress” užima vis stipresnes rinkos pozicijas – tai lemia naudojamo paprastumas, įskiepių gausa ir aktyvi didelė bendruomenė. Remiantis naujausio tyrimo duomenimis, ši internetinių svetainių kūrimo ir turinio valdymo sistema (TVS) naudojama daugiau kaip penktadalyje JAV sukuriamų naujų tinklalapių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialiame „WordPress“ tinklalapyje paskelbti rezultatai tyrimo, kurį atliko patys gamintojai, kad sužinotų, kiek tinklalapių pasaulyje naudoja būtent jų sistemą. Skaičiai tikrai verti pagarbos. Iš milijono lankomiausių pasaulio tinklalapių „WordPress“ „sukasi“ 14,7 % iš viso jų skaičiaus (praeitais metais – 8,5 %), o iš JAV registruojamų naujų tinklalapių net 22 % aptarnauja būtent „WordPress“. Tokiais rodikliais negali pasigirti nei viena kita TVS.

Pagal kitų tyrimų statistikos duomenis, antroje ir trečioje vietose yra „Drupal“ ir „Joomla“ sistemos, kurių pozicijos skiriasi pagal tai, kokią tyrimo imtį parenka vykdytojai, priklausomai nuo geografinės padėties ar kitų faktorių. Jei norite sužinoti daugiau apie „WordPress“ dabartinę būseną ir plėtrą, galite žemiau nurodytame tinklalapyje pažiūrėti oficialų video, kurį parengė Matt Mullenweg.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)