HP išleis paskutinę planšečių „TouchPad“ seriją  (6)

Kompanija HP pranešė, jog išleis paskutinę planšetinių kompiuterių „TouchPad“ seriją. Nežiūrint į tai, jog gamintojas apsisprendė nebegaminti šių įrenginių, paskutinė jų serija išleidžiama siekiant patenkinti netikėtai išaugusią paklausą iš vartotojų pusės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nuo to laiko, kai paskelbėme apie mūsų planšečių kainų kritimą, planšetiniai kompiuteriai „TouchPad“ sulaukė neregėtos paklausos. Dėl to mūsų pagamintų planšečių skaičius greitai išseko. Drąsiai galime teigti, kad buvome nustebę ir kartu pamaloninti tokio susidomėjimo. Nepaisant to, kad jau apsisprendėme nebegaminti modelių su „webOS“ operacine sistema ir jos daugiau nebeatnaujinti, nusprendėme išleisti paskutinę „TouchPad“ planšečių seriją, nes paklausa šiuo metu yra milžiniška. Tiksliai dar nežinome, kada ši serija pasieks vartotojus ir kiek vienetų bus. Taip pat, negalime pažadėti, kad jų visiems užteks“, – rašoma oficialiame kompanijos „Hewlett-Packard“ pranešime.

HP prieš daugiau nei savaitę, pranešė, kad „TouchPad“ kainos krenta iki 99 $ dolerių. Panašu, jog kaip tik toks sprendimas ir inicijavo didžiulį rinkos susidomėjimą gaminiu, nors kompanija tolesnių jo gamybos planų neturi. Tačiau jei sėkmingai bus išpirkta ir naujai išleista serija, galbūt griežtą nusistatymą nebegaminti paklausios prekės vertėtų pakeisti?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Paulius Orinas
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)