NEC: mūsų išmanusis telefonas „Medias N-04C“ yra ploniausias pasaulyje (Video)  (3)

Kompanija „NEC Casio Mobile“ ketina pradėti prekiauti savo išmaniaisiais telefonais „Medias N-04C“ visose pasaulio rinkose. Bendrovė vadina šį įrenginį „ploniausiu pasaulyje išmaniuoju telefonu“, nes storis tesiekia 7,7 mm. Iki šiol telefonu buvo prekiaujama tik Japonijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Medias N-04C“ yra valdomas operacinės sistemos „Android. Japonijoje jis debiutavo pirmame šių metų ketvirtyje ir nuo to laiko buvo parduota 500 tūkstančių šių įrenginių. Išmanusis telefonas turi 4 colių įstrižainės bei 854 × 480 taškų raiškos ekraną, 800 MHz taktiniu dažniu veikiantį procesorių, 5,1 Mpix kamerą, Wi-Fi modulį ir GPS imtuvą.

Teigiama, kad eksportui skirta versija skiriasi nuo japoniško modelio tuo, kad jame yra „1Seg“ standarto skaitmeninės televizijos tiuneris, galimybė perduoti duomenis infraraudonaisiais spinduliais ir kai kurios kitos papildomos funkcijos.

„Medias N-04C“ matmenys yra 127 × 62 × 7,7 mm, o svoris 105 g. Palyginimui „Samsung Galaxy S II“ storis yra 8,5 mm, „iPhone 4“ – 9,3 mm, „Xperia arc“ – 8,7 mm. Kaip išmanusis telefonas „Medias N-04C“ atrodo tikrovėje, žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)