„Sony“ išleis planšetinius kompiuterius „Tablet S“ ir „Tablet P“ (Video)  (0)

Kompanija „Sony“ paskelbė savo planšetinių kompiuterių „Tablet S“ ir „Tablet P“ išleidimo datą. Abu modeliai pasižymės ergonomišku dizainu, tačiau ko gero daugiausia dėmesio sulauks sulankstomas „Tablet P“, turintis du atskirus lietimui jautrius 5,5 colio ekranus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tablet S“ turės 9,4 colio 1280 x 800 taškų raiškos ekraną, 1 GHz dviejų branduolių procesorių, 1 GB operatyviosios atminties, 5 ir 0,3 Mpix kameras, Wi-Fi (802.11b/g/n) ir Bluetooth 2.1 modulius, GPS imtuvą, SD atminties kortelių skaitytuvą bei MircoUSB jungtį. Aparatai su 3G moduliu parduotuvėse pasirodys lapkritį. 16 GB modelis kainuos 499 dolerius, o 32 GB – 599 dolerius. Japonijoje jie pasirodys rugsėjo 17-ąją, o Europoje ir JAV – iki mėnesio pabaigos.

Planšetinis kompiuteris yra valdomas operacinės sistemos „Android 3.1“. Jo svoris – 500 g. „Tablet S“ ypatingas tuo, kad turi perkeltą svorio centrą. Pasak gamintojų, tai padidina darbo patogumą. Taip pat ketinama išleisti du atskirus 5,5 colio įstrižainės ekranus turintį planšetinį kompiuterį „Tablet P“, kurio kaina kol kas neatskleidžiama. Lapkritį jis pasirodys Europoje, o iki metų pabaigos – JAV. Daugiau apie šiuos kompiuterius žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)