„Google“ perrašys jūsų interneto svetainės kodą maksimaliai spartai  (7)

„Google“ sukūrė ir paleido specialią interneto tarnybą, kuri gali analizuoti interneto svetaines ir perrašinėti jų programinį kodą tam, kad jos veiktų ir užsikrautų maksimalia sparta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norint pasinaudoti „Page Speed Service“ paslauga, programinės įrangos kūrėjams būtina užregistruoti savo paskyrą sistemoje ir nurodyti savo svetainės DNS adresą. Po to sistemos algoritmas automatiškai užkraus visą nurodyto puslapio turinį, optimizuos jį maksimaliai spartai ir pristatys ją galutiniam vartotojui.

Atlikus minėtąsias modifikacijas, vartotojai jūsų svetainę peržiūrės tokiu pat būdu, kaip ir anksčiau, tačiau jie turėtų pastebėti gana žymų interneto puslapio užsikrovimo spartos prieaugį, kuris, „Google“ teigimu, turėtų siekti nuo 25 % iki 60 %.

Paskutiniu metu „Google“ kuria daugybę paslaugų ir tarnybų, kurio pagrindinis tikslas yra interneto turinio optimizacija – ir ne tik savo tikslais, bet ir kitiems vartotojams. Manoma, kad darbo spartos internete padidėjimas naudingas visiems, įskaitant „Google“, kuri turėdama ilgametę testavimo patirtį, išsiaiškino, kad net nedidelis interneto svetainės spartos padidėjimas gali gana smarkiai padidinti darbo su internete esančiu turiniu produktyvumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiptop.lt tinklaraštis
Tiptop.lt tinklaraštis
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)