Išmanusis šaldytuvas skaito „Twitter“, rodo naujienas, groja muziką ir dar daugiau (Video)  (11)

Berlyne vykusioje parodoje IFA 2011 kompanija „Samsung“ pademonstravo ne tik savo naują elektroniką, bet ir buitinę techniką. Vienas eksponatas sulaukė itin daug dėmesio. Tai – išmanusis šaldytuvas, leidžiantis skaityti „Twitter“ žinutes, naujienas, klausytis muzikos, ieškoti receptų ir netgi dar daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaldytuvas „Samsung RF4289“ turi 8 colių įstrižainės lietimui jautrų ekraną, kuriuo galima ne tik reguliuoti šaldytuvo veikimą, bet ir belaidžiu „Wi-Fi“ ryšiu prisijungti prie interneto. Šios funkcijos gerokai praplečia jo galimybes ir keičia suvokimą apie buitinę techniką.

Įrenginys turi aštuonias programėles. Užrašų knygelėje galima nupiešti arba parašyti pranešimą namiškiams ar priminimą sau, ši žinutė gali būti nuolat rodoma ekrane. Nuotraukų programa leidžia peržiūrėti nuotraukas, jas galima iškelti ir į pagrindinį langą.

Taip pat šaldytuvu galima pasitikrinti darbų planą prisijungus prie „Google“ kalendoriaus, sužinoti orų prognozę, skaityti naujienas, rasti įvairių patiekalų receptų, klausytis muzikos (jis turi nedidelius vidinius garsiakalbius) ir net prisijungti prie savo „Twitter“ sąskaitos. Deja, šioje tarnyboje žinutes galima tik skaityti – nei skelbti savo pranešimų, nei atsakyti kitiems nepavyks.

Trumpą reportažą apie šį gaminį, jo veikimo ir naudojimosi ypatumus žiūrėkite tolesniame video:


Dauguma minėtųjų programėlių gali būti išties naudingos. Tačiau „Twitter“ šaldytuve? Kas toliau – dulkių siurblys, „Facebook“ draugams pranešantis, koks yra jo valomų kambarių švaros lygis? Juokas juokais, tačiau tendencija integruoti kompiuterius į kasdienės buities įrangą yra akivaizdi, tad tokių kompiuterių universalumas yra tik techninis klausimas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)