Originali interneto naršyklė „Dolphin“ pritaikyta „iPad“ planšetėms (Video)  (1)

Kompanija „MoboTab“, kuri sukūrė nemažo populiarumo naršyklę „Dolphin“, skirtą „Android“ ir „iPhone“ platformoms, dabar žengia į naują erdvę – sukurta versija „iPad“ planšetėms, kuri pasižymi gana įdomiu požiūriu į naršymą ir turi savyje keletą tikrai naudingų funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be paprasto naršymo, atidarant puslapius atskirose kortelėse (angl. tabs), galėsime pasinaudoti ir „Dolphin Webzine“ – sistema, leidžiančia naujienas iš skirtingų tinklalapių skaityti kaip vientisą žurnalą, panašiai kaip tai daro internetinė paslauga „Flipboard“. Taip pat yra įdiegta gestų atpažinimo sistema – tam tikras naršyklės komandas galėsime vykdyti tiesiog nubraižę ekrane tam tikrą simbolį (antroji iliustracija). Taip pat gestais bus galima išsikviesti mėgstamas interneto svetaines.

Taip pat naršyti internete padės ir „Speed Dial“ funkcija, leidžianti greitai pasiekti dažniausiai lankomas svetaines. Naršyklė, kurios pilnas pavadinimas yra „Dolphin Browser HD“, yra sukurta žinomos „Safari“ pagrindu, tačiau pasižymi ne viena papildoma naudinga originalia funkcija ir gali sulaukti gerbėjų ne tik tarp „iPad“, bet ir „Android“ pagrindu veikiančių planšečių savininkų.

Kaip atrodo naršymas internete naudojant „Dolphin HD“ naršyklę, žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(2)
(0)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: