„Windows 8“ turės gražesnį apie klaidą pranešantį „mėlynąjį mirties ekraną“  (42)

Kompanija „Microsoft“ jau vis garsiau prabyla apie greitai pasirodysiančią operacinę sistemą „Windows 8“ ir jos privalumus. Viena iš smulkių, tačiau įdomių naujovių yra pakeistas taip vadinamas ir jau „klasikiniu" spėjęs tapti „blue screen of death“ (BSOD) ekrano vaizdas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pažvelkite į antrąjį paveiksliuką. Jeigu naudojate „Windows“, tai turbūt bent kartą gyvenime jį teko matyti? Taip taip, šis ar panašus tekstas pasirodo tada, kai kompiuteris staiga „atsisako“ dirbti ir praneša apie tokią klaidą, po kurios padeda tik perkrovimas, ir jeigu nebuvote išsaugoję kokių nors darbų – tai jau tik jūsų problema.

„Microsoft“ naujoje operacinėje sistemoje pasistengė bent kiek sumažinti žalą vartotojo nervams ir sukūrė žymiai draugiškesnę šio ekrano versiją – jos dabartinis prototipas yra pavaizduotas pirmoje šio teksto iliustracijoje. Vietoj neaiškių skaičiukų ir simbolių – tiesiog liūdnas veidukas ir „nuoširdus“ atsiprašymas. Aišku, paguoda vis vien menka – prarastų duomenų vis tiek nebus galima atstatyti…

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(2)
(0)
(2)

Komentarai (42)

Susijusios žymos: