„Philips Xenium X525“ – telefonas, budėjimo režime galintis veikti 50 dienų  (4)

Kol dauguma mobiliuosius telefonus gaminančių kompanijų ir toliau investuoja didžiules sumas į aukštos klasės telefonus, „Philips“ kompanija nusprendė eiti visiškai kitokiu keliu. Būtent ši bendrovė garsėja „Xenium“ serijos telefonais, kurie pasižymi ypatingai talpiomis baterijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors šios serijos įrenginiai nepasižymi pažangiausiomis techninėmis charakteristikomis, tačiau galimybė neseniai pristatytą „Xenium X525“ telefoną naudoti beveik du mėnesius budėjimo režime atrodo iš tiesų įspūdingai. „Philips Xenium X525“ įrenginys, naudojantis 1530 mAh bateriją, budėjimo režime be elektros lizdo gali išbūti apie 50 dienų, o tai yra net 1200 valandų. Tuo tarpu be pertraukos kalbėti šiuo telefonu, anot gamintojo, įmanoma net iki 14 valandų. Būtina atsižvelgti ir į tai, jog telefonas palaiko dvi SIM korteles, o tai reikalauja papildomų baterijos sąnaudų.

Naujasis „Xenium“ šeimos narys turės 3 colių įstrižainės WQVGA (240×400) raiškos TFT tipo lietimams jautrų ekraną, FM radiją, „Bluetooth 2.1“ belaidžio ryšio modulį, 3,5 mm ausinių jungtį, 44 MB vidinės atminties, kurią microSD kortele galima padidinti iki 32 GB. Įrenginyje taip pat bus integruota 3 megapikselių kamera, o „EDGE“ ryšio palaikymas suteiks galimybę naršyti internete bei parsisiųsti įvairias „Java“ programėles.

Deja, bet kol kas gamintojas nepateikia jokios detalesnės informacijos apie galimą telefono kainą ar pardavimo vietas. Priminsime, kad visi anksčiau išleisti „Xenium“ serijos mobilieji įrenginiai buvo platinami tik Rusijoje, todėl labai tikėtina, kad „Philips“ bendrovė „X525“ modelį išleis būtent šioje šalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(4)
(0)
(4)

Komentarai (4)