„iPad 3“ prototipai egzistuoja, tačiau debiutas – tik 2012 m.  (0)

Kompanijos „J.P. Morgan“ ekspertas–analitikas Mark Moskowitz, remdamasis anoniminiais šaltiniais, pranešė, jog naujojo „Apple“ planšetinio kompiuterio „iPad 3“ prototipai jau egzistuoja ir jie yra prieinami toms kompanijoms, kurios susijusios su „Apple“ logistikos grandimis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau nežiūrint į tai, naujasis kompiuteris pardavime nepasirodys iki pat 2012 m., nors apie ankstesnį debiutą gandai buvo pasklidę jau ne kartą. Taip pat teigiama, kad trečios kartos planšetinis kompiuteris turės gana smarkiai atnaujintą dizainą, lyginant su „iPad 2“. Nors kol kas nėra tikslių įrodymų, kokie tai bus atnaujinimai, analitikai turi tam tikrų minčių.

Taigi naujasis planšetinis kompiuteris gali gauti itin didelės raiškos sensorinį ekraną – 2048 × 1536, nors ekrano įstrižainė ir išliks ta pati – 9,7“. Manoma, kad būtent dėl tokio ekrano ir buvo atidėtas debiutas kitiems metams, nors daug kas tikėjosi to įvyksiant šiemet. Be to, greičiausiai „iPad 3“ sulauks ir daug galingesnio ARM architektūros procesoriaus „Apple A6“, apie kurio spartą kol kas, deja, nėra nė menkiausių žinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: