HP ir toliau gamins planšetinius kompiuterius  (3)

Planšetinių kompiuterių „HP TouchPad“ atsargų išpardavimas ir atitinkami kompanijos pranešimai apie šių mobilių įrenginių su operacine sistema „WebOS“ gamybos nutraukimą, vartotojams lyg ir leido suprasti, kad HP bandymai užkariauti planšetinių kompiuterių rinką buvo nesėkmingi ir kompanija čia daugiau nekels kojos. Tačiau HP planai lyg ir grįžta į senas vėžes…


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip teigė HP PSG padalinio vadovas Todd Bradley, duodamas interviu Wiwo žurnalistams, panašūs tvirtinimai apie planšetinių kompiuterių gamybos pabaigą yra klaidingi. Tikėtina, jog prie to labai svariai prisidėjo kompanijos pranešimas apie planšetės „TouchPad“ gamybos nutraukimą ir gaminio atsargų išpardavimas itin žemomis kainomis. Gautas pelnas ir pakitusios konkurencinės pozicijos padarė savo poveikį – HP ir toliau gamins planšetinius kompiuterius, ir netgi neatsisako vilčių užimti rinkos lyderio pozicijas. Tiesa, kaip programinės įrangos platforma bus pasirinktos kitos operacinės sistemos. Jei kalbėtume apie „WebOS“, tai ši ir toliau bus vystoma, tačiau jau nepriklausomai nuo HP planšetinių kompiuterių gamybos padalinio.

Dabartinis HP reorganizacijos planas numato asmeninių kompiuterių ir kitų mobilių įrenginių gamybos padalinį išskirti į atskirą kompaniją. HP atstovas pabrėžė, kad produktų kokybei ir patikimumui tai neturės jokios įtakos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)