Spėliojama apie trečiojo „Google telefono" technines savybes  (21)

Vis labiau artėjant trečiojo bendrovės „Google" „firminio" išmaniojo telefono sąlyginiu pavadinimu „Nexus Prime" pristatymui, kuris, pasak bendrovės valdybos pirmininko Erico Schmidto, turėtų įvykti spalio mėnesį, dažniau spėliojama apie galima jo technines savybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidinys „Slashgear.com" surinko ir apibendrino neoficialią informaciją apie būsimąjį telefoną ir pateikė galimą jo ypatybių apžvalgą.

Manoma, kad „Nexus Prime" ekranas padidės nuo 4 colių įstrižainės, kaip buvo ankstesniojo modelio „Nexus S" atveju, iki 4,6 colių (11,5 cm).  Ekrano raiška bus padidinta iki 1280x720 taškų, tad jame bus galima žiūrėti „HD Ready" formato filmus, neaukojant vaizdo kokybės.

„Nexus Prime" turėtų būti diegiamas bendrovės „Texas Instruments" 2 branduolių OMAP procesorius, kurio taktinis dažnis bus 1,5 GHz. Palyginimui dabartinis „Nexus S" naudoja 1 branduolio 1 GHz dažnio procesorių. Darbinės atminties kiekis išaugs dvigubai, iki 1 GB, o pastoviosios liks toks pat - 16 GB.

Naujajame modelyje turėtų būti įrengta 8 MP pagrindinė ir 2 MP priekinė vaizdo kameros, NFC artimojo belaidžio ryšio lustas, numatytas suderinamumas su HDMI sąsaja. Priekinėje telefono dalyje bus tik vienas „Home" mygtukas, kaip „iPhone" ir „Samsung Galaxy Note" modeliuose. Telefono korpusas bus ne plastikinis, o metalinis, jo storis bus 8,8 mm.

Kaip ir ankstesnieji „Nexus" modeliai, „Nexus Prime" naudos pačią naujausią ir dar tik planuojamą išleisti „Android" OS versiją, šį sykį kodiniu pavadinimu „Ice Cream Sandwich". Šaltinių teigimu, „Nexus Prime" gamins bendrovė „Samsung".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (21)

Susijusios žymos: