Atnaujintas „Facebook“ nori jūsų gyvenimo istorijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2011-09-24 20:02
Jau toks šūdas tas Facebookas, kad jau vemt verčia. Jei dar JAUTIESI žmogumi, o ne kažkokiu reklamos vergu - atsisakyk socialinių tinklų. Galų gale, tai juk tavo gyvenimas! Po paraliais, jeigu kažkam aš esu įdomus, tai jis/ji bendraus su manim, norės sužinot MANO istoriją iš MANĘS, o ne perskaitys kažkokiam debiliškam puslapį taip nei karto ir nebendravęs akis į akį, bet jau žinantis apie tave tiek pat, jeigu ne daugiau, kiek tavo tėvai.
Edgaras 2011-09-24 21:38
Koks skirtumas tarp to ka, tu zmogui pasakysi ar parasysi? Tai YRA TAVO kalte, jeigu zioplai daliniesi privacia informacija su netinkamais vartotojais. Galiausiai prisiimk atsakomybe uz savo veiksmus virtualioje erdveje, taip kaip ir realiame gyvenime. Niekas kitas jeigu ne tu pats prirarsys, priviesins informacijos apie tave. O jeigu ir kitas paviesins, tai jis tave zino is REALAUS pasaulio, o ne virtualaus. Taip, kad ne puslapis kaltas, o pats vartotojas yra atsakingas uz savo informacijos pateikima.
faktas 2011-09-24 21:51
Labai tuščias tavo komentaras. Viskas nepagrįsta. Pliurpalai...
Rukis 2011-09-24 22:11
O tu išvis nepasisakei šituo klausimu, tai pats nerašyk nesąmonių, arba paneik mano pastabas. Kitas dalykas tai taip, PATS žmogus kaltas, ne puslapis, tai aš ir sakau JUMS - ŽMONĖMS, atisakyti facebooko, o ne Ziurbergui.
kionig 2011-09-24 22:24
Subjektyvumo subjektyvumu nepaneigsi. Kas tinka vienam, nebūtinai tiks ir kitam. Pats iki šiol nesinaudoju, bet buvo tokių minčių, o perskaitęs „terms of use“ atsisakiau ten registruotis. Įdomu stebėti iš šalies iki ko nueis feisbukas. Šiaip nevisada ir žmogus kaltas, pvz esantis mygtukas „like“ renka vartotojų info nesant jiems užsiregistravus pačiame FB. Tai kažin kodėl feisbukininkai neprotestuoja prieš tokį akišplėšišką elgesį ?
Arnas22 2011-09-24 22:38
Gal aš per jaunas komentuoti tokias temas, bet nematau nieko blogo. Šiais laikais žmones FB ieško darbo, o darbdaviai gali rasti daugmaž bet kieno info FB. Tad tik blogybė tame, kad žmones blogai pateikia informacija apie save (foto, sienos pranešimai ir t.t). Aš už FB, tai tik mano nuomonė.
Pavasarėlis 2011-09-24 22:55
Aš naudojuosi Facebook ir tos reklamos apskritai beveik nepastebiu. Šiaip jei pradės man ten reklamą kažkokią kišti be tolko, tai tikrai nebesinaudosiu, nes jau Youtube užknisti baigia, kai paleidi filmuką ir kvailos reklamos lenda į šviesą... O taip tai nematau nei vienos priežasties, kodėl turėčiau atsisakyti Facebook, nei man tų duomenų gaila kuriuos ten kažkas sužino, kai aš juos paskelbiu ant sienos, nei man ten labai rūpi, kad kažkas pamatė mano įmestą fotkę, kurioje aš galbūt nepergražiausiai atrodau... Ir šiaip pamatai tu ten kažką Facebooke tai po kiek laiko ir pamiršti, kad matei ten kažką, nes ten pilna info, kuri tiesiog neįdomi, tačiau yra ir naudingos. Vat būna koks pažįstamas palaikina kažkokį klipuką iš Youtube, iš pavadinimo sudomina, pasižiūri. Jei patinka, pats palikini, kitas pamato, kokį komentarą parašo, padiskutuoji ta ar kita tema, prisijungia kitas, dar labiau padiskutuoji, sužinai kažką naujo, praleidi laiką...
Mantas R 2011-09-24 23:15
Sužinoti kažką naujo? Čia dar lankytis apsimoka, jeigu nori sužinoti ką nors naudingo, o fb “skirtas„ pasidalinti interneto šiukšlėms (reklamoms, juokingais paveikslėliais/video, tomis mėmėmis ir pnš.). O diskusijos vyksta tarp savotiškos žmonių grupės, todėl nėra jokios diskusijos, tiktais paneigimas arba patvirtinimas iš kiekvieno tų “diskusijų„ dalyvio. Aišku nekalbu apie visus, bet manau mano teiginys tinka Facebook vartotojų daugumai. Asmeniškai net neskaičiau straipsnio, man užteko pamatyt antraštę. Kaip ir kitas komentatorius, planavau ten prisijungti, bet naujienos kurios iš ten sklinda, atbaido mano nuo tokių minčių.
Pavasarėlis 2011-09-24 23:50
Tavo pasirinkimas yra tavo. Iš esmės, aš prie Facebooko prisijungiau tik dėl vienos priežasties, tai yra galimybė turėti savo pažįstamus, draugus, klasiokus ar gimines vienoje vietoje. To privalumas, jei man įdomu, kaip mano draugas gyvena, tai man nebūtina skambinti jam ar rašyti sms, tiesiog pasižiūri jo profilį ir viskas daug maž aišku. O jei jauti, kad vis tik tau trūksta tokio žmogiško kontakto, rašai draugui ir organizuoji susitikimą.
Xdmin 2011-09-25 00:11
Tai kaip jus galit objektyvia nuomone reikst, jei jus net nesat ten uzsiregistrave?
kionig 2011-09-25 00:21
ir dar kitaip, pvz tiesiog paprašius paminkiti ir pažiūrėti kaip ten viskas yra. Man praktiškai užteko nedaug laiko, kad įsitikinti daug kuom. Paprastai didžioji dalis informacijos, jei nepaslėpta pačio vartotojo, tai pas kiekvieną pamatysi tarp serialų hausą. Yra ir kitų daug tendencingų dalykų, kurie parodo, kad visgi žmonės, nors ir yra skirtingi, bet jie elgiasi labai vienodai.
Christmas_fun 2011-09-25 01:34
nesupratau kame porblema, atmerkit akis ir pamatysit kiek sitam puslapyje reklamos
Rukis 2011-09-25 12:32
faktas 2011-09-25 12:55
Nueini į nustatymus ir pasirenki, kad nesiųstų laiškų, jei kas nors ką nors pakomentuoja. Problema išspręsta. Na o dėl nesąmonių ant draugų sienų, tai juk supranti, kad su kokiais bendrauji, tokie ir komentarai. Tarp mano draugų tokio išsilavinimo asmenų nėra. Na o jei nenori keisti draugų, bet nenori matyti jų pranešimų, paslėpk juos. FB suteikia tokią galimybę. G+ yra FB kopija, turinti šiek tiek patogesnį valdymą ir žymiai patrauklesnį dizainą. Kol kas du trūkumai - nestabiliai veikia ir lietuviai juo beveik nesinaudoja. Ateity gal bus geriau, nors aš abejoju.
Rukis 2011-09-25 16:18
Aš tiek suprantu, man siuntinėja REKLAMAS, o ne pranešimus.
faktas 2011-09-25 16:33
Reklamų pats FB nesiunčia. Siunčiu programų savininkai, jei tu toms programoms suteiki prieigą prie savo duomenų. Kitas variantas - esi nurodęs savo e-paštą prie kontaktų ir daliniesi juo viešai su visais. Kažkieno sukurti algoritmai skenuoja profilius ir renka e-adresus, o po to siunčia reklamas. E-adresai taip pat yra parduodami. Žodžiu, elkis apdairiau ir niekas nieko nesiųs.
Rukis 2011-09-25 22:47
Na bet išsitryniau anketa facebooko (prieš tai pakeitęs visą info) ir spamo nebėra. Tai kaip suprast?
faktas 2011-09-25 22:59
Panaršyk šiukšliadėžėj, gal dar rasi tų laiškų. Pacituok čia kelis. Įdomu man, kas ten gali būti.
Anonymous 2011-09-26 00:32
"Atnaujintas „Facebook“ nori jūsų gyvenimo istorijos" ... kad galetu parduoti daugiau jusu informacijos..