Portalas „Myliumuzika.lt“ – legali lietuviška alternatyva piratavimui internete

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rytis 2011-09-27 20:21
Nepasakyčiau, kad tai pirmasis tokio tipo projektas. Music.lt jau daug metų siūlo galimybę klausytis muzikos internetu nemokamai. Aišku, nėra ten grojaraščių susidarymo galimybės ir pats grotuvas daug trūkumų turi, tačiau vis dėlto paslauga ta pati
moo 2011-09-27 20:25
"Naująjį portalą sukūrė telekomunikacijų bendrovė TEO." TEO turi savo web.dev skyriu ar jie finansavo sukurima t.y. ? O projektas idomus taciau be globalios perspektyvos. Nebent tai savotiska beta kazko didelio o testuotojai yra lietuvaiciai.
Wolfy 2011-09-27 20:28
Abejoju, kad daugelis piratu baigs piratauti, vien del to, kad sita svetaine atidare, nes daugelis klauso uzsienietiskos muzikos, o ne lietuvisko popso. Beje, koks jiems skirtumas ar tu ta daina klausai is svetaines ar parsisiuntes klausai, realiai vistiek neperki to kurinio. Tai ko blogas piratavimas?
moo 2011-09-27 20:35
Atlikejai gauna pinigu uz perklausas. Portalas gauna pinigu is reklamos parodytos perklausu metu. Kadangi projektas (speju) yra TEO savireklama, atlikejams mokes TEO ir gal + reklama kita. Taipogi kokybe yra ne blizganti, tad jei labai megsti atlikeja tai ir albuma paklauses nusipirksi jei patiks - juk toks dazniausiai ir yra piratu pasiteisinimas: "jei zinociau kad geras tai paremciau/nupirkciau/nueiciau i kina/koncerta" Uz mp3 tavo kompiuteryje niekas niekam nemoka.
Creatium 2011-09-27 20:43
Žinau, tau gali pasirodyti keista, tačiau lietuvoje yra ir kuriame ne tik popsinė muzika. Beje, jeigu galima bus klausytis nemokamai, o esant pageidavimui - čia pat nusipirkti tą dainą, tai ateitis galima sakyt garantuota.
SuperHP 2011-09-27 20:49
Patikslinsiu, kad music.lt portale yra grojaraščių sudarymo galimybė O del šito naujojo projekto, tai smagu, kad net patys atlikėjai bando spręsti piratavimo problemas, o ne visą tai palieka teisėsaugai.
lizunas 2011-09-27 21:04
Kai jau suksis pakankamos sumos, tada jau vėl atlikėjai su LATGA-A kariaus dėl per mažų procentų
Pasalietis 2011-09-27 21:04
regis frype.lt buvo galima nemokamai klausyti muzikos, dsrock.lt galima irgi buvo klausyti nemokamai muzikos ir ne tik lietuviškos
evutexxl 2011-09-27 21:12
nelabai suprantu kuo sis projektas skiriasi nuo music.lt...
andrewd 2011-09-27 21:40
Sveikintina iniciatyva
bypasser 2011-09-27 21:44
Puiki platforma atlikÄ—jam pareklamuot savo muzikÄ…. Alternatyva piratavimui - ne.
Cigaras 2011-09-27 21:45
O kaip reiktų perskaityti tą raidę W lietuvių kalboje rašytame straipsnyje, kai pačioje lietuvių alfabete nėra tokios raidės? Taip pat tai nėra pirmas tokio tipo projektas, jau kiek metų yra toks music.lt . Kuo tuoliau tuo labiau t.lt nusivažiuoja.........
Creatium 2011-09-27 22:25
Tai čia, kaip suprantu, nuo music.lt skiriasi tuom, kad čia tiesiogiai bendradarbiauja atlikėjai ir myliumuzika.lt. Music.lt atveju jie tiesiog turbūt išsipirkę kažkokias licenzijas ar dar ką ir veikia per LATGA-A. Tai toks ko gero ir skirtumas. Nors galiu ir klysti.
Strong_Bad 2011-09-28 00:54
Taip, frype.lt buvo puikus projektas. Popsa aplenkus buvo galima rast tikrai ne viena "surpa keliancia" (geraja prasme) LIETUVOS ATLIKEJU, daina ir alikejai nauji laiks nuo laiko isideda naujas dainas, formatas neformatas, visko buvo. Tai buvo mano lankomiausia svetaine gal pries 3-4m, deja, kai pradejo tempt uzsienietiska muzika, pazintis, famville lygio zaidimus ir visokius kitokius bispridielus, kazkaip norom nenorom vis reciau, o daba visai nebesilankau. Buvo kaip lietuviskos muzikos sventove, bet issigime, pavirto i viesnami ir tapo nebepatraukli, bent jau man asmeniskai Tikekimes sitas projektas nenusivaziuos i lankas begant laikui...
Mindset 2011-09-28 02:19
jei is lietuviu atlikeju butu ko klausytis tai visai nieko projektukas butu
kroitus 2011-09-28 11:55
Ko gero, turi labai jau išskirtinį skonį Yra tų gerų lietuviškų atlikėjų. Ne kartą teko girdėt ir didžiuotis, kad jie - lietuviai. O tam pačiam myliumuzika.lt yra jau tų neblogų, tik, žinoma, ne visi... O šiaip tai kaip supratau, šitas projektas žada plėstis ir pasiūlyti užsienio atlikėjų muzikos.
Creatium 2011-09-28 16:05
Šiaip yra gandų, kad Apple greitu metu žada pristatyti iTunes ir Lietuvoje. Tai tokiu atveju kažin ar labai nusiseks tas myliumuzika.lt projektas. Nebent iTunes nebus lt muzikos...
blizzard 2011-09-28 17:33
Gaila kad tik lietuviška muzika. Nemanau kad lietuviškos muzikos scena gali pasiūlyti kažką labai netikėto ir daug. Viena kita yra gera daina, o elektroninės muzikos kūrėjai geriau žinomi Anglijoj nei pas mus Lietuvoj. Jeigu kažkas galvoja kad tokiu būdu bus prikelta lietuviškos muzikos scena, tai manau kad jie stipriai klysta. Lietuviškos muzikos scenos nereikia prikėlinėti iš mirusių, ją reikia atstatyti, tiesiog nėra ko pasiūlyti klausytojui, užsienio scena turi žymiai didesnį pasirinkimą tarp stilių ir muzikos kiekių. Pas mus lyginant su užsienio scena nėra normalių atlikėjų. Kas laikosi tvirtai tai GnG sindikatas, grupė kuri ko gero vienintelė dar kuria muziką lygia arba apylygę su užsienio atlikėjais, happyendless ir kiti elektroninės muzikos kūrėjai taipogi nėra pėsti ir kaip jau sakiau geriau žinomi užsienyje nei pas mus, čia ko gero kalta ir reklamos industrija, kuri dabar gal jau mažiau, bet seniau visą pagrindinį vaizdą buvo užkrovus "šūdų" krūva ir neleido talentingiems žmonėms rodyti savęs, ko pasekoje turim avelių bandą kuriems dj dalgis - žalia siera yra topinis gabalas, yva yra šūdas nes visi taip sako, o ten koks m basanov and vidis - ill be gone yra "maždaug normalus gabalas" nes tokio niekas nežino ir nesupranta žodžių.. ir tai čia šitam gabalui kiek metų jau ir naujų pilną išėjo, bet dar retas kuris apie tokį yra girdėjęs. Tikiuosi šitas tinklapis pradės populiarint būtent tokią muziką lietuvių tarpe, nes dar daug žmonių reikia apšviest.