„Nokia“ atleis 3,5 tūkst. darbuotojų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

infoguru 2011-10-01 15:03
Bėda ta, kad net ir išleidus WP modelį Nokijai jau reikės konkuruoti ne su Android, o su Samsung, kurie paskutiniu metu užvertinėja rinką mobiliais įrenginiais su ne ką mažiau ispudingais hardwaro parametrais, o be to ir patys leidžia kelis modelius su WP. Tad kuo tokiu atveju Nokia lieka išskirtinė - sunku pasakyti.
Pavasarėlis 2011-10-01 17:17
Ech, man tai vis dar Nokia asocijuojasi su patikimais, gražiais ir inovatyviais telefonais. Bent jau mano senukai, kuriuos turėjau tokie buvo. O dabar naudoju Nokia 5310, kuris beveik idealus telefonas man, nes tenkina beveik visus poreikius. Tačiau turi jis kelis trūkumus. Pirma, tai nelabai kokybiška kamera, be kurios aš neįsivaizduoju gero telefono. Antra, be opera mini, kuri man nepatinka nelabai internetu normaliai pasinaudosi, o su telefonu labai patogu naudotis internetu ir man labai patinka. Lietimui jautrus ekranas man tikrai neatrodo būtinybė, ypač kai pagalvoju, kad man norisi didesniu ekranu, o didesnis ekranas reiškia didesnius gabaritus, o didesni gabaritai reiškia, kad sunkiau į kišenę tilps.
faktas 2011-10-01 17:34
Nokia turi gerus žemėlapius. Atrodo, kad kol kas niekas kitas to pasiūlyti negali. Bet asmeniškai man, priešingai nei Pavasarėliui, Nokia asocijuojasi su ypač bloga kokybe. Aš esu daręs įvairių tel. testus.
Xdmin 2011-10-01 21:38
Galiu pritart Pavasareliui kad 5310 i kisene labai patogiai lenda bet cia privalumai ir baigiasi... blemba express music modelis bet idejus talpia atminties kortele pilna dainu, jis kartais net pastringa, kai daug dainu, issirinkt is sararo norima daina isvis kancia, kazkada bandziau playlista daryti..tai buvo irgi kancia. Na bent groja ilgai
Pavasarėlis 2011-10-01 23:38
O kokio pobūdžio tie testai buvo? Ir kokios pagrindinės blogybės išryškėjo?
immortallt 2011-10-02 02:41
Nokia nepatvarus - chebra, baikit juokus. Jei trecias aukstas yra nepatvarus, tai jus pilotai skraidantys su atviru langu turbut Pats dar turiu kaip atsargini 5310. Susidaryti grojarasti - maniau, kad cia tik man problema, bet pasirodo cia tikrai problema telefone. Turiu HTC desire dabar. Telefonas neblogas, atlaike smugi i zeme, kai ismeciau vaziuodamas 25km/h greiciu ir kol kas labai patenkintas, tik va kaip minejo anksciau, 5310 telpa i kisene. HTC desire tik i svarko vidine kisene arba pingine/portfeli.
faktas 2011-10-02 02:58
Ai tingiu rašyti... Nueikit į Bitės saloną ir paprašykit, kad leistų pamaigyti kelių firmų brangesnius telefonus. Atkreipkit dėmesį, kieno korpusai traška, kur per blogą korpuso sujungimą ir skyles šviečia šviesa, kurie telefonai vėluoja naršant po paprasčiausią meniu ir kt.
stiklas 2011-10-02 15:31
Bet kokiu atveju, jei pamatai pas žmogų 4-5 metų ar senesnį telefoną, tai bus tiktai nokia. Kodėl? Manau todėl, kad tik jie tiek iškenčia. Buvau ir aš kiek skeptiškas nokia telefonams ir pirmieji du buvo SonyEricsson ir Samsung, abu po 2 metų naudojimo jau žūt būt reikėjo keisti. Nusprendžiau pabandyti ir Nokią. Dbr ją naudoju jau 4-tus metus ir nematau poreikio pirkti naujo... Aisq kalba eina apie "pasenusius" mygtukinius modelius, išmaniųjų rinkoje gaalbūt viskas ir kitaip.