Pirmuoju „Amazon“ planšetiniu kompiuteriu taps „Kindle Fire“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TLas 2011-10-03 21:58
Atrodo tikrai patraukiai ir jei iki siol buvau nusistates skeptiskai pries tabluodus, dabar jau realiai pagalvociau apie toki varianta. Ypac kai po isleidimo praeis kelios savaites pasirodys daugiau review... Kodel gi ne:)
Makintoshas 2011-10-03 23:08
siaip noreciau Kindle, bet Kindle tik knygom skaityti (kuriu lietuviu kalba labai jau nedaug - nesuprantu kodel leidybines kompanijos to nedaro). O vat Fire jau daugmaz universalesnis. Labiausiai man patinka jo kaina bet jauciu kai jis taps pasiekiamas pirkejams bent jau Europoje ji padvigubes..
Xdmin 2011-10-03 23:19
Procesoriaus daznis straipsnyje parasytas du kartus, deja abu skirtingai
TLas 2011-10-04 01:01
Toks jausmas kad neskaitei straipsnio. Bus pasiulyta daug zaidimu, filmu, muzikos ir t.t. is Amazon store, kadangi veiks ant androido, tai tikiu kad ir android market'o appsus galima bus siustis. Jau nekalbu apie visa nelegalu sh kuri is torentu parsisiunti, todel tai toli grazu nebe tik knygom. Zinoma tame yra ir minusas, juodai baltu ekranu kindle yra daug patogesni tiesioginiai paskirciai - knygu skaitymui, tikrai maloniau skaityti is juodai balto, akiu nevarginancio ekrano, nei kad is ledinio sviesa skleidziancio ekrano.