„Rdio“ siūlo siųstis muziką nemokamai  (3)

Kovodamas dėl kuo didesnio žmonių dėmesio bei susidūręs su vis augančia konkurencija iš „Spotify“ ir netrukus startuosiančio „iCloud“ pusės, internetinis muzikos tiekėjas „Rdio“ ketvirtadienį savo svetainėje iš dalies panaikino mokėjimų „sieną“ ir pradėjo teikti paslaugas nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau „Rdio“ svetainėje muzikos klausytojams už prieigą reikėdavo mokėti po $5 per mėnesį ir po $10 už galimybę klausytis muzikos per kitus išorinius prietaisus, įskaitant ir „iOS“ operacinės sistemos valdomus įrenginius. Tačiau ketvirtadienį bendrovė savo tinklaraštyje paskelbė, kad ji daugumą savo paslaugų teiks nemokamai, įskaitant ir „Ad-Free Song“ transliaciją.

Tiesa, nemokama paslauga nėra neribota – puslapio viršuje yra skaitiklis, leidžiantis jums sužinoti, kiek maždaug nemokamos muzikos liko atsisiųsti per šį mėnesį. Bendrovė tiksliai nenurodė, kiek maždaug nemokamos muzikos bus galima atsisiųsti per mėnesį. Vis dėlto „Rdio“ svetainė „iPhone“ vartotojams ketvirtadienį vis dar siūlė paslaugas už $10 per mėnesį arba nemokamą septynių dienų bandomąjį laikotarpį; kitaip dainos būtų apribotos iki 30 sekundžių trukmės.

Norintiems gauti nemokamą prieigą prie dainų, tereikės pateikti šiek tiek informacijos apie save: prisijungti bus galima su „Facebook“ slaptažodžiu arba „Rdio“ paprašys užsiregistruoti, pateikiant jūsų elektroninį paštą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: