EA įkūrėjas: naršyklės – kompiuterinių žaidimų ateitis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

i74s 2011-10-12 12:55
tikiuosi taip neatsitiks.. puikus pavyzdys "Battlefield Heroes" , jau geriau nuspirkciau, nei zaisciau dabartine "NEMOKAMA" versija .. nesibaigianti vaiku pinigu melizmo strategija. o "Team Fortress 2" nors ir tapo nemokamas bet tai ne narsyklinis zaidimas.
- 2011-10-12 13:01
Pirataukit, pirataukit. Ne kiek ateitis, o kiek būdas vėl susigrąžinti pinigus mokančius vartotojus - gi internetinį žaidimą lengviau apmokestinti - . O kai bus dauguma internetinių žaidimų, su nostalgija prisiminsit crackų laikus
KeeperMustDie 2011-10-12 13:49
EA vel nusisneka: narsykle prides tik dar viena sluoksni kuriuo reiks rupintis kurejams, to niekam nereikia. QuakeLive atveju projektas galima sakyti nepasiteisino, nes jiems teko apmokestinti vartotojus, o tie kas nori zaisti uz dyka - turi taikstytis su labai dideliais nepatogumais. Kol EA pliurpia apie ateiti, Blizzardas jau seniai sutramde piratavima(Starcrafto multiplayer be originalo nepazaisi, o Diablo net ir single player be originalo nebus imanoma zaisti), tik skirtumas, kad pas juos zaidejams nereikia moketi uz papildoma turini ir vartotojai gauna ji nemokamai, 10 metu po zaidimo isleidimo... Norint sulaukti kokybisku ir rimtu zaidimu reikia, kad tokios firmos, kaip EA, pasitrauktu is rinkos.
Anonymous 2011-10-12 14:24
maziau klausykit kas snekama.. cia riebiai nusvaigta.. xbox, playstation, stai kur ateitis!
Jarmeinas 2011-10-12 16:10
kurgi ne Ateityje pasijungi savo 8 branduolių tučpadą prie monitoriaus per bevielį, dar pultelį, klaviatūrą ar pelę, arba ten mintimis kokį prietaisą valdomą, paspaudi ikonėlę ir loši. Tos naršyklės vistiek tik meniu gui, nuolat keičiasi versijos ir jų dabar 4 pagrindinės ant PC, o kur dar smartfonų.
Anonymous 2011-10-12 16:30
jei, ka tai android 4 turi priustatyt nauja technologija, kuri tabletu zaidimuose gali padaryt perversa.. bet netikiu narsykliu ateitimi zaidimams. nes tie tabletai tai tik laikinas susidomejimas.. o va visokie xbox su savo kinektais ir 3d yra jau kazkas daug rimtesnio.. zaidimu interfeisu kurimo progresa stabdo tai kad zmones neturi pakankamai vietos zaisti pilnai pasijungus i virtualu pasauli iki isprotejimo, kai zombis rauna tau galva, o tu gauni elektros ar zemo daznio bangu impulsus kurie rodos tuoj tave paskers...
Mindset 2011-10-12 16:40
Kada pagaliau sukurs koki kinektikini gta, kur reikia kasdien 100 atsispaudimu padaryti kad raumenys islaikytu forma arba koki runescape kur milijarda kartu koki veiksma atlikt. Tada geriausi geimeriai butu sveikiausi noliferiai
Anonymous 2011-10-12 16:41
paprasciausiai to niekad nedarys..
unytas 2011-10-12 17:06
pc va kur ateitis.o xbox ir ps3 jei ju nebutu tai dabar 10x geresne grafika butu ir pazenge butume.
Anonymous 2011-10-12 17:26
nusikalbi. tie xbox ir ps yra gan galingi ir pigus ir jiems nereikia uzgriozdintos OS vilkti is paskos.. jav karines institucijos net daresi superkompa is ps kompu, nes jie gan pigus ir greiti, o ausinimas superinis, pc daznai apsitriedzia po ilgo drozimo su zaidimais..
Pavasarėlis 2011-10-12 18:51
Šiaip pavyzdžiui tie Facebooko žaidimai labai, labai greitai atsibosta, nes ten nuolatos reikia prašyti visokių draugų pagalbos, laukti kažkiek laiko kol tau energy atsistatys... O jei nori kažko geresnio, tipo mokėk pinigus... Nesąmonės... Be to naršyklinių žaidimų nei grafika, nei gameplay neprilygsta nenaršykliniams žaidimams. Tikrai neįsivaizduoju, kaip kokį GTA IV ar Mass Effect, ar NFS galėčiau per naršyklę kapoti... Vat tokius žaidimus tikrai žaisčiau, nes nereiktų sėdėti. Gi fantastika, kai vienu metu du zuikius nušauni, paloši žaidimą ir pasportuoji.
Anonymous 2011-10-12 18:54
vienas britas nolaifindamas su xbox numire.. kiek zinau tai vienintelis atvejis kai zmogus nonstop zaisdamas numirsta.. o xbox tai reiskia jau zaide su kinektais.. gal organizmas isseko nuo pastovaus judejimo..
Anonymous 2011-10-12 18:58
tiesa, i tema Vis daugiau žaidėjų renkasi žaidimų kompiuterį, o ne įprastinį http://www.technews.lt/naujiena/n/a/vis ... stini.html vien tai papriestarauja issakytas nesamones..
unytas 2011-10-12 20:34
ka tu cia nusneki. tie xbox nera galingi pries 10metu sukure xbox360 ir sedi su ta pacia gelezim. pc grafika galingesne ir pc turi taikitis palei konsoles. jei ne konsoles pc dabar butu gal x10 kart geresni nei dabar jie tik stabdo visa pc rinka
Anonymous 2011-10-12 21:34
pc galetu gaminti daug galingesnius, bet nera tokio didelio poreikio.. seniau budavo kad metus neupgreidinus pc jau slamstas namuose.. po poros metu jau nauja geriau pirkt.. o dabar nera to tokio poreikio.. windowsus visiems veza ir 4 metu senumo kompai.. jei testu didelius tempus, tai isvis nebeliks pirkeju.. del zaidimu keitinejanciu kompus dar nepazystu kolkas.. kaip tu ir sakai.. nusipirkai xbox ir 10metu patenkintas zaidi.. zinoma galejo ta kinekta kurkas anxciau sukurti su 3d.. bet kam jiems kurt 3d jei dar teliku negamino 3d.. apskritai, girdejau, kad tos konsoles tai praktiskai minusas yra, jas gamina tik del zaidimu pardavimu.. tai turbut todel ir neisleidzia naujo xbox kasmet.. tuom ir issiskiria konsoles, kad jos turi savo ribas ir zaidimu kurejai negali isprievartauti pirkti geriausiu tuo metu vaizduskiu, kad pazaisti nelemta zaidima.. patikek manim, tie kur kuria filmus.. kai reikia pradet redaguoti vaizdo medziaga, tai jie ja renderina su galingais serveriais, o dirba taip pat su galingais kompais po 20 000LT ir kitokiais labai brangiais priedais.. kadangi visi nezaidzia zaidimu, tai uztat pc gamintojai nenori per daug isibegeti, kad nesumazetu pelnas.. xboxu deka ir atsirado visokie kinekt.. tikiuosi pagaliau prades mastyt kazka dar idomesnio ir padarys kazka nesveiko.. kad zaisdamas zaidima galetum apsimyst is baimes ar nuo adrenalino tavo snerves patrigubetu.. o kolkas zaidziam tokius primityvius zaidimus..
arnoldasm3 2011-10-13 01:03
cia paslepta mintis ekonomikoje . Tipo prie pc jau neturi ka sukurti toki loxai kaip EA , tik kuria zaidima su 20 daliu. ir tipo dar piratus sustabdys kaip bus internetiniai narsykliu zaidimai... nu as tai pvz net ju niekad nezaidziu kai yra normaliu zaidimu su stulbinancia grafika , o ne kazkoki mazi piderastai laksto is kubeliu sudeti
Anonymous 2011-10-13 09:54
as ir sito dalyko nesuprantu... tipo kas nors zaidzia isvis tuos narsyklinius zaidimus? nes ant narsykles tik nebent koki RPG gali pazaisti.. o shooterio gyvenime nemates ir nenoriu matyt ant narsykles..
Nightbringer 2011-10-17 19:01
Sunku sutikti su straipsniu, ypač, kai nėra pateikta argumentų, už. Nors iš kitos pusės, niekas nesitikėjo, kad tie mini-žaidimukai taip išpopuliarės. Kol kas, jie turi dar daug vietos plėstis, bei tobulėti ir būtent dominavimas šioje rinkoje atnešą didžiulį pelną jų kūrėjams. Kalbu apie tokius žaidimukus, kaip ,,Farmville" (ar kaip jis ten vadinasi), Bejeweled, Zuma, Peggle, pagavot mintį? Tie ,,casual" žaidėjai sudaro solidžią rinkos dalį, todėl ateityje galime laukti progreso nukreipto būtent į juos. O jiems, tikrai būtų patogu žaidimus žaisti tiesiog iš savosios naršyklės, nieko nesiunčiant ar įrašant. Beje, nepamirškime, kokiais tempais tobulėja technologijos. Juk visai neseniai, net internetas buvo didžiausia prabanga, prie kurios reikėdavo taikytis, be to, prisiminkime ir "Moore's" dėsnį. Asmeniškai, aš labiau "Onlife" programą žiūriu, kaip į ateitį. (Jei kas nežino apie ką kalbu.)