Bjork naujausią albumą platina išmaniojo telefono programėlės pavidalu  (0)

Atlikėja Bjork išleido pirmą albumą, kuris platinamas ne tik tradicine forma, bet ir kompiuterinės programos pavidalu. Albumas vadinasi „Biophilia“ ir jį bus galima įsigyti „Apple“ programėlių parduotuvėje jau nuo antradienio, rašo CNN.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis albumas-programėlė yra sudarytas iš žaidimų, vizualizacijų ir muzikos natų, kurios akomponuoja Bjork dainas. Atlikėjos teigimu, kiekviena daina sukelia savitą vaizdinę ir garso patirtį ir tai leidžia visai kitaip išgirsti muziką. Pagrindinę Bjork albumo programą bus galima parsisiųsti nemokamai. Bet papildomos programėlės, į kurias įeina daina ir keli interaktyvūs žaidimai, kainuoja 0,99 dolerio; viso albumo kaina – 9,99 dolerio. Taip pat išleista ir paprasta albumo versija.

Islandijoje gimusi dainininkė visada pasižymėjo savo originaliu stiliumi ir polinkiu eksperimentuoti su netradicinėmis meno formomis. Pavyzdžiui, jos 2004 metų albumas „Medulla“ buvo sukomponuotas iš įvairių žmonių balsų. „Programėlės ir „iPad’ai“ yra tik įrankiai – jie turi turėti sielą ir būti žmogiški“, – sakė Bjork žurnalistams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)