Mafijos pajamos – ir iš piratinės „Microsoft“ produkcijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jarmeinas 2011-10-17 12:32
Moka už piratinę programinę įrangą Dar su prierašu, kad mafijos padaryta. Ten tie meksikiečiai patys garbina tuos mafijozus, jaunimas svajoja tokiais būti ,tai nenuostabu, kad tiek prižudoma ir tokios prekės paklausios. O M$ galėtų į programų branduolį integruoti apsaugas, dabar ištrini kokį failiuką ir dingsta tos apsaugos.
kroitus 2011-10-17 12:55
Čia dar vienas bandymas įrodyti, kad piratavimas tiesiogiai prisideda prie „rimtesnių“ nusikaltimų: žudymo, terorizmo. Aišku, čia pajamos tikrai gaunamos - pardavinėjami fiziniai daiktai. Tačiau greit pritemps, kad ta mafija iš torentų gaudavo dar didesnį pelną, nei iš kioskų.
linas.mitaitis 2011-10-17 17:09
Piratavimas ir yra viena nusikalstamumo forma. Straipsnis įdomus tuo, kad tokiu nusikalstamumu užsiimdavo įtakinga mafijos gruopuotė. Plečia savo versliuką ir nusikaltėliai - o ko ne?
Kilgoras Trautas 2011-10-17 20:04
Straipsnis - absoliutus bulvarinis kliedesys be jokio konkretumo. Kažkas "pamatęs" FMM užrašą nusprendė, kad tai kažkokia mafija.
lauriukas 2011-10-18 09:55
o zinote, jog pirkdami bet kokia elektronika remiate karus Afrikoje? Afrikoje isgaunamas elementas is kurio gaminami telefonai ir kita elektronika, o ja isgauna afrikos vaikai, o pinigai, gaunami uz iskasamas ir parduodamas tas medziagas, panaudojami ginklu pirkimui. Yra net zaidimas ant iPhone OS bei Android "Phone story", kuris pasiepia, kaip Apple isnaudoja zmones... Ar cia ne mafija? Gerieciai matai atsirado, trypia su zemem zmones, o po to numeta kelis milijonus vat atseit kaip jie rupinasi afrikieciais...
enternald 2011-10-18 10:01
Na taip pirataudamas remi mafiją, pedofilus, gėjus, ateivius, rusus, teroristus, narkotikų prekeivius, prievartautojus, naftininkus ir visus kitus niekadėjus.... Straipsnis tai visiškas fail.