Pirmąjį savaitgalį parduota 4 mln. telefonų „iPhone 4S“  (11)

Kompanija „Apple“ praėjusį savaitgalį pardavė net 4 mln. išmaniųjų telefonų „iPhone 4S“. Tai – naujas šių telefonų pardavimo rekordas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, dar prieš išleidžiant į rinką iš anksto buvo užsakyta daugiau nei 1 mln. „iPhone 4S“ ir šis skaičius taip pat įrašytas į naujojo rekordo statistiką, rašo Mashable.com. Iki šiol greičiausiai iš parduotuvių lentynų buvo šluojama ankstesnė telefono versija „iPhone 4“. Pirmieji trys milijonai šių telefonų buvo parduota per tris savaites.

Pirmasis milijonas originalaus „iPhone“ buvo parduotas per 74 dienas nuo pristatymo. Palyginimui, „Samsung“ pardavė 10 mln. telefonų „Galaxy S II“ praėjus penkiems mėnesiams nuo išleidimo. Gali būti, kad nemažą dalį „iPhone 4S“ pirkėjų sudaro tie, kas buvo įsigiję ankstesnes šio telefono versijas su dvejų metų sutartimi. Be to, dalis „Apple“ gerbėjų neslėpė, jog telefoną pirks vien iš pagarbos mirusiam kompanijos įkūrėjui Steve‘ui Jobsui.

Šiuo metu „iPhone 4S“ yra parduodamas JAV, Australijoje, Kanadoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Japonijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Spalio 28 dieną telefonu bus pradėta prekiauti dar 22 šalyse, tarp jų – ir Lietuvoje. „Apple“ taip pat pranešė, kad naująją operacinę sistemą mobiliesiems įrenginiams „iOS 5“ jau įsidiegė daugiau nei 25 mln. jos klientų. O debesų kompiuterijos paslauga „iCloud“ naudojasi per 20 mln. vartotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: