„Microsoft“ žada išmaniųjų telefonų gamintojams šiek tiek atlaisvinti rankas  (3)

Internete pasklido nauji gandai apie „Windows Phone 7“ operacinės sistemos atnaujinimus „Tango“ ir „Apollo“. Pasak gandų, „Tango“ atnaujinimas leis gamintojams kurti pigesnius išmaniuosius telefonus, kurių ekranai galės būti mažesnės nei įprasta raiškos (480×320). Tuo tarpu atnaujinimas „Apollo" leis gaminti telefonus su itin didelės raiškos ekranais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su šiuo atnaujinimu turėtų atkeliauti ir „4G LTE“ sparčiojo duomenų perdavimo technologijų palaikymas. Manoma, kad šiuo atnaujinimu „Microsoft“ nori įtikti „Nokia“ kompanijai, kuri galėtų gaminti pigesnius telefonus ir pardavinėti juos žemesniu pragyvenimo lygiu pasižyminčiose šalyse.

Išmaniųjų telefonų naudotojams bene džiugiausia naujiena turėtų pasirodyti 2012 metų gale, kuomet „Microsoft“ išleis atnaujinimą „Apollo“. Gandai teigia, kad su „Apollo“ atkeliaus telefonai su itin didelės raiškos (1280×720) ekranais ir dviejų branduolių procesoriais. Bet iškyla klausimas: ar „Microsoft“ nepavėluos? Tikėtina, kad iki šio laiko pasirodys ir keturių branduolių procesoriai, kurie jau bus diegiami į „Android“ telefonus.

Nors šiuo metu mobilieji telefonai dar neišnaudoja tokių galingų procesorių, gamintojai vis vien stengiasi skaičiais paveikti vartotojus, kurie mano, jog du branduoliai yra geriau už vieną branduolį, bet nežino, kad daug kas priklauso nuo operacinės sistemos ir jos pritaikymo, o du branduoliai energijai paprastai daug „alkanesni“, nei vieno branduolio analogai. Tačiau bet kuriuo atveju naujienos yra geros ir žymi gan spartų „Windows Phone 7“ operacinės sistemos tobulinimą, mat jai tik visai neseniai sukako vieneri metai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: WPCentras.lt
WPCentras.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: