„Facebook“ atstovas: „Google“ nesugeba gerai vykdyti paieškos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

taskaz 2011-10-27 09:35
Viska randa ta google ir kitos paieškos sistemos, dabar forumuose galima rasti ką tik nori.. eilinė savireklama
tomisk 2011-10-27 10:56
Kaip tik pries perskaitant si straipsni kazko ilgai ir nesekmingai ieskojau per google. Perskaites pabandziau paieskot per yahoo ir pats pirmas paieskos rezultatas buvo kaip tik tai ko reikejo.... Manau dabar daug tinklalapiu pritaikoma taip, kad googlas juos i aukstesne pozicija idetu, o tikrai vertinga informacija lieka kazkur gale.
Borland 2011-10-27 11:08
Jei jam reikėjo konkretaus draugo komentaro, tai galėjo jam ir paskambint, o ne kažkokias nesąmones kalbėt, mano daugumos draugų veikla visiškai kitokia nei mano paties, o ir pomėgiai dažnai skiriasi, dėlto tokie dalykai kaip "pažėk ką žiuri tavo draugai" ar panašiai, manęs visiškai nejaudina, juo labiau nejaudina kai man reikia informacijos susijusios su darbu, o tai sudaro 95% visų paieškų. O kas liečia darbą, tai google mano poreikius pilnai patenkina ir taip patenkina, kad visi draugai kartu sudėjus nepatenkintu. Galbūt būna atvejų, kai reikia kažko išskirtinio ir tenka ilgiau paieškoti, bet čia daugiau studijų laikais tas buvo, kai nežinai net ko ieškai.
Absoliutas 2011-10-27 11:45
uzskaitau. Toks ispudis, kad sitas fb atstovas gyvena atskirame pasaulyje kuriame egzistuoja tik fb. O dvieve, kaip man susisiekti su savo draugu, jeigu paieskos sistema netikrina fb p.s. Draugo ieskoti per google...
unytas 2011-10-27 12:13
tas fb vadovas pasikeles biski.pala dar 2metus ir fb bus uzmirstas tada gales susikrauti lagaminus ir gristi is kur atejas. nes jau dabar nervina fb ir visur ji kisa jau galvoju unregister dariti nors acc liks. kas tam fb liks tiek mazi vaikai kaip dabar one.lt liko gal pereisu i google+.o fb vadovas tiek nepaseke ka google ir jau sako kad fb pajeska daug geresne jei niekas nesiregistruotu tai jo fb pajeska nieko nerastu
faktas 2011-10-27 16:03
Manau, dauguma prastokai suprato to straipsnio esmę. FB atstovas iš esmės yra teisus. Ateityje visos paieškos bus paremtos soc. tinklais. Google algoritmai yra labai lengvai perprantami ir jais manipuliuoja jau gal kas antras komercinis tinklapis.
Domaz 2011-10-27 23:53
Nezinau kaip jums, bet man googlas atsako i beveik kiekviena klausima, kurio atsakyma noreciau suzinot.. Ir ta kalba, jog ateityje viska ka noresime, suzinosime is draugu, yra tikrai pasakos. Jau dabar tokia funkcija atlieka begale forumu kuriuos perskanuoja googlas. Ten ir patarimai, ir prekiu ivertinimas ir viskas yra vienoje vietoje - google.com. Tik skirtumas toks, jog ten atsiliepia ne tavo draugai, bet is esmes koks skirtumas???
infoguru 2011-10-28 00:01
Kiek metų dirbi SEO? Kiek ir kokių tinklalapių esi iškėlęs ir išlaikęs pirmose Google SERP eilėse? Tie algoritmai nėra tokie kvaili, kitaip bet koks kvailys jau sėdėtų pirmoje vietoje SERP.
infoguru 2011-10-28 00:05
"Manau", ir "Žinau" du skirtingi dalykai. Turiu porą nelabai ypatingų tinklalapių gal galėtum juos pritaikyti? Sumokėčiau netgi.
Borland 2011-10-28 09:44
Manau, kad taip kaip tu supratai, jau dabar yra googlėje. Jei aš ieškodamas žinių, kaip pasidaryti žaislą iš kojinės paspaudžiu ant vieno linko, tai jo populiarumas padidėja, jei tokių ieškotojų daug ir jie taip pat pasirinks tą patį, tai didesnė tikimybė, kad tau tą linką mes aukščiau ir visiškai nesvarbu ar mes pažystami, ar ne ir tai yra dešimt kart geriau, nei mesti linką kurį peržiūrėjo tik tavo draugai esantys fb, ar draugų draugai. O algoritmu ten niekas neperpratę, jei gera svetainė tai ji rodoma aukščiau, visas perpratimas yra tas, kad reikia kurti geras svetaines o ne š.