MSI nešiojamus kompiuterius gamins ir toliau, tačiau verslas bus pertvarkomas  (0)

Kompanija „Micro-Star International“ (MSI), komentuodama neseniai pasirodžiusius gandus, neva ketina atsisakyti nešiojamų kompiuterių verslo, pranešė, kad šiuo metu vykdomi tam tikri žingsniai, sureguliuojant prekės ženklo ir OEM verslo struktūrą. Kartu MSI atstovai pabrėžė, kad neketina atsisakyti ar nutraukti šio verslo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ateityje MSI ketina susikoncentruoti ties vidutinio ir aukščiausio – žaidimams skirto – lygio segmentu. Dalis produkcijos bus surenkama nuosavose gamyklose, kita dalis – perduota kitiems OEM gamintojams, siekiant sumažinti išlaidas. Susitelkimas minėtuose segmentuose MSI leis padidinti pelną, kurį atneša kiekvienas parduotas nešiojamas kompiuteris, kai tuo tarpu biudžetinio lygio segmente šiuo metu per daug didelė konkurencija, o karas kainomis kompanijai kainuoja pernelyg daug.

Kalbant apie netbook tipo kompiuterius, MSI jau paliko šią rinką, tačiau savo ruožtu kol kas svarstoma galimybė sudalyvauti planšetinių kompiuterių rinkoje. Iki šiol kompanija buvo išleidusi tik „WindPad 110W“, kuris sukurtas „AMD Brazos“ platformos pagrindu ir dirba su „Windows 7“ operacine sistema. Šių planšetinių kompiuterių tiekimo mastai nedideli, ir MSI gali bet kuriuo metu šį verslą nutraukti, jei tik jis pasirodys neperspektyvus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)