„Nokia“ pademonstravo lankstomo ekrano prototipą (Video)  (11)

Bendrovė „Nokia“ Londone surengto „Nokia Event“ pristatymo metu pademonstravo ne tik naujus savo telefonus, bet ir įspūdingai atrodančio naujos kartos ekrano, kurį galima lankstyti, prototipą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įvairiais būdais spaudant ir lankstant ekraną, aktyvuojamos skirtingos įrenginio valdymo funkcijos, praneša interneto portalas „News.com“. „Nokia“ atstovai šį ekraną vadina „Nokia“ kinetiniu įrenginiu (angl. "Nokia Kinetic Device") ir pabrėžia, kad tai tik labai ankstyvas prototipas. Paskelbtama vaizdo įraše matoma, kaip lenkiant ekraną į priešingas puses didinamos arba mažinamos jame rodomos nuotraukos. Kitame vaizdo įraše matyti, kaip lankstant ekraną galima „persukinėti“ nuotraukų ir garso įrašų kolekcijas.

Kol kas „Nokia“ niekaip nekomentuoja savo „kinetinio įrenginio" projekto, apsiribodama patvirtinimu, kad tai iš tikrųjų yra organinių šviesos diodų (OLED) ekranas. Nepranešama, ar bendrovė ketina pradėti telefonų su tokiais ekranais gamybą, nieko neskelbiama ir apie tai, ar „Nokia“ kartu su „Microsoft“ ketina plėtoti šią technologiją. Pristatymo video galite peržiūrėti toliau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)