„Bodymetrics“ pristatė pirmąjį pasaulyje kūno 3D skenerį  (11)

Daugeliui turbūt teko nusipirkti ką nors iš aprangos, kuri vėliau netiko (ne tas dydis, kažkur per siaura, o gal ir per platu). Tai pasitaiko ir įprastose parduotuvėse, jau nekalbant apie tai, kiek dažnai tai įvyksta, apsiperkant internetinėse parduotuvėse. Šio nemalonumo ateityje tikimasi išvengti naudojant trimačius (3D) kūno skenerius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

kompanija „Bodymetrics“ pristatė pirmąjį pasaulyje 3D skenerį, skirtą visam žmogaus kūnui skenuoti. Įrenginyje naudojami aštuoni „PrimeSense 3D“ jutikliai, kurie ir atlieka erdvinius matavimus. Atlikus tokią procedūrą, klientas internete patalpina savo 3D modelį, prie kurio prieigą jis gali suteikti norimoms internetinėms parduotuvėms. Parduotuvių atstovai pagal skaitmeninį pirkėjo kūno modelį gali pasiūlyti konkrečias prekes. Privatumo tikslais pirkėjas savo kūno skaitmeninį profilį gali laikyti ir savo kompiuteryje, o apsipirkimo metu profilio parametrus rankiniu būdu arba specialia klientine programa palyginti su atitinkamais perkamų drabužių matmenimis.

Su šia sistema žmonėms taptų paprasčiau įsigyti prekes, kurios turi būti suderintos su žmogaus kūno matmenimis, o pardavėjams reikėtų gaišti mažiau laiko, pakeičiant savo dydžiu netikusias prekes kitomis. Siekdama įrodyti, jog tai tikrai veikia, kompanija „Bodymetrics“ jau įrengė savo 3D skenerį parduotuvėje „New Look“, esančioje viename iš Londono (D. Britanija) Westfield Stratford prekybos centrų. Tiesa, platesnio sistemos pritaikymo ko gero dar teks luktelėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: