"Apple" perka 3D žemėlapių gamintoją "C3 Technologies" (Video)  (5)

Kompanija "Apple" nuolat ieško inovacinių sprendimų, kuriuos ne tik kuria pati, bet ir įsigyja iš kitų gamintojų - tiek kaip atskirą produktą, tiek visą produktą kuriančią įmonę. Eilinis šio informacinių technologijų giganto pirkinys yra firma "C3 Technologies", garsi savo pasiekimais trimačių (3D) žemėlapių ir jiems valdyti skirtos programinės įrangos srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiu būdu "C3 Technologies" sukurtos skaitmeninės kartografijos technologijos, naudojamos 3D vaizdui generuoti, apdorojant vietovių fotonuotraukų duomenų bazę, greitu metu gali atsirasti visuose mobiliuose "iOS" pagrindu veikiančiuose įrenginiuose. Pranešama, kad bet kokiu atveju C3 komanda, gavusi neoficialų pavadinimą "Sputnik", jau dabar glaudžiai dirba su kompanijos "Apple" operacinės sistemos "iOS" kūrėjų padaliniu.

Galima priminti, kad informacija apie "C3 Technologies" pardavimą buvo pasirodžiusi dar prieš keletą mėnesių, tačiau tik dabar tapo žinoma, kas pirkėjas. Akivaizdu, kad tokiu sandoriu "Apple" stengiasi sumažinti savo priklausomybę nuo kartografinių "Google" paslaugų. Paieškos giganto mobili operacinė sistema "Android" ir jos pagrindu sukurti įrenginiai tapo tikrai galingu varžovu planšetiniam kompiuteriui "iPad" ir išmaniajam telefonui "iPhone", tad "Apple" neabejotinai rengiasi stipriai konkurencinei kovai.

Tuo tarpu kaip atrodytų šios technologijos panaudojimas planšetiniuose kompiuteriuose, galite išvysti tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)