Pirmosios užuominos apie išmaniojo telefono „Nokia Ace“ dizainą  (2)

Kompanijos „Nokia“ padalinio D. Britanijoje „Facebook“ svetainėje pasirodė nauja nuotrauka, kurioje pavaizduotas telefonas su „Windows Phone Mango“ operacine sistema. Šaltinių teigimu, tai kol kas dar oficialiai nepristatytas naujasis „Nokia Ace“, dar žinomas pavadinimu „Nokia 900“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuotrauka padaryta Londono dizaino muziejuje (D. Britanija), kur dabar vyksta „Nokia“ gaminių dizainui skirtas renginys. Sprendžiant iš bendro įrenginio vaizdo, jis turi didesnį sensorinį ekraną, nei jau pristatytas „Nokia Lumia 800“. Neoficialių šaltinių teigimu, jo įstrižainė turėti būti mažiausiai 4 coliai.

Deja, kol kas oficialios informacijos apie „Nokia Ace“ nėra, nors preliminarūs apytiksliai duomenys minimi. Kiek anksčiau buvo skelbiama, kad „Nokia Ace“ turės operacinę sistemą „Windows Phone 7.5 Mango“, 1.4 GHz taktinio dažnio mikroprocesorių, 1 GB operatyviosios atminties, 32 GB integruotą atminties kaupiklį (nors gali būti išleista ir 16 GB versija), 8 MP skiriamosios gebos vaizdo kamera, „Wi-Fi“, „Bluetooth 4.0“ belaidžio ryšio moduliai ir kiti standartiniai komponentai. Teigiama, kad „Nokia Ace“ tikrai turėtų pasirodyti JAV mobiliojo ryšio operatoriaus AT&T asortimente. Modelis taip pat palaikys 4G ryšio tinklą, tiesa, tik neaišku, ar tai bus HSPA+, ar LTE.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: