Steve‘as Jobsas: „Microsoft“ negalėjo nukopijuoti „Mac“, nes jo nesuprato“ (Video)  (126)

Styvas Džobsas (Steve Jobs), kalbėdamas su jo biografijos autoriumi Walter’iu Isaacson’u, viename iš interviu teigė: „Microsoft“ ir „Google“ turi daug ką bendro.“ Jis taip pat teigė, kad „Microsoft“ trūksta žmogiškumo, ir ją įvardijo kaip grynai technologijų kompaniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jie „Mac“ net nesuprato; net kai savo akimis pamatė, jie vis tiek nesugebėjo jo gerai nukopijuoti. Kokiu kvailu reikia būti, kad jo nesuprastum? Tam tiesiog pakanka jį vieną kartą pamatyti. Su „Google“ ta pati istorija. Jie tiesiog jo nesupranta“, – kalbėjo tuometinis „Apple“ vadovas.

Viename iš savo interviu S. Jobsas taip pat prisiminė Bill’ą Gates’ą, vadindamas jį turtingu, tačiau nurodydamas, kad tai buvo ne visai jo nuopelnas: „Bill’as tapo pačiu turtingiausiu žmogumi tarp mūsų, ir jei tai buvo jo pagrindinis tikslas, tai jis sugebėjo jį pasiekti. Turtai niekada nebuvo mano tikslas, ir aš net ėmiau abejoti, ar jie vis tik buvo ir jo tikslas. Aš nežinau.“

S. Jobs’as taip pat teigė, kad B. Gates’ui „trūksta vaizduotės, jis niekada nieko pats neišrado. Jis paprasčiausiai (naudojo) kitų žmonių idėjas.“ Apie kompaniją „Microsoft“ S. Jobsas kalbėjo kaip apie iracionalią kompaniją; anot jo, ši kompanija nepasikeis tol, kol prie šturvalo bus Steve’as Ballmeris.

Štai keletas momentų iš 2007 m. vykusios konferencijos „All Things Digital D5“, kurioje kartu pasirodė S. Jobsas ir B. Gatesas – spręskite patys, kieno mintys yra originalesnės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (126)

Susijusios žymos: