Gyvenimas tęsiasi: „Facebook“ nenulaužtas  (10)

Programišių grupė „Anonymous“ paneigė savo ketinimą nulaužti socialinį tinklą „Facebook“. Šios grupuotės atstovai teigia, jog visa tai buvo tiesiog kai kurių asmenų išsigalvojimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Anonymous“ grupės nariai šeštadienį teigė, kad jiems jau atsibodo pranešimai apie „operaciją Facebook“ ir sakė, kad grėsmė buvo netikra, o gandus paskleidė vienas iš grupės narių. Jų manymu, „Facebook“ „nulaužimas“ neturi prasmės, nes per jį jie patys skleidžia savo naujienas.

Pranešimai apie „Facebook“ darbo sutrikdymą prasidėjo sklisti per internetinius kanalus maždaug rugpjūčio pradžioje. „Twitter“ tinkle vyko karštos diskusijos apie šį grasinimą ir „Anonymous“ grupės nariai nesusilaikė ot nepakomentavę: „Mes nežinome, kas išgalvojo šią operaciją, bet abejojame, kad ji bus vaisinga“.

„Anonymous“ save apibūdina kaip judėjimą, kuris remiasi komunikavimo su žmonėmis principu, kad galėtų padėti vieni kitiems. Vėlesniame jų pranešime teigiama, kad vienas vaikinukas vardu Anthony iš Ohajaus nusprendė pats vienas inicijuoti minėtąją operaciją ir pateikti ją kaip teisėtą, nors grupės nariai kelis kartus jam sakė, kad jie neremia šios operacijos, tačiau jis vis tiek skleidė žinią. Pranešime nurodomas Anthony adresas, telefono numeris ir kita informacija. Moteris, atsiliepusi telefonu į žurnalistų skambutį, teigė, kad Anthony šiuo metu nėra ir jis nesusijęs su „Anonymous“ grupe.

„Anonymous“ pranešime teigia, kad: „Jei esi prieš „Facebook“, „Twitter“, tada esi prieš „Anonymous“ ir tampi mūsų priešu, nes bandai trikdyti mūsų judėjimą“. „Anonymous“ šaltiniai jau anksčiau teigė, kad kampaniją prieš „Facebook“ surengė apsimetėliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)