M. Zuckerberg: Google kuria „mažytę Facebook versiją“ (Video)  (20)

Kompanijos „Facebook“ įkūrėjas Mark Zuckerberg interviu televizijos kanalui PBS į klausimą apie teorinę vienos iš didelių kompanijų „Apple“, „Google“ ir „Facebook“ pergalę atsakė, kad jis vengtų kalbėti apie galimai Silicio slėnyje vykstantį karą tarp paieškos giganto ir didžiausio socialinio tinklo. M. Zuckerberg mano, kad Google iš tikrųjų „ketina sukurti savo nuosavą mažytį Facebook.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ką gi, „Google“ iš tikrųjų labai vėlai atkreipė dėmesį į socialinių tinklų koncepciją, taigi lieka stebėti, kuo tai baigsis ir ar „Google“ sugebės perspektyvoje sudaryti konkurenciją kompanijai „Facebook“. Vistik šiandien nelabai įprasta girdėti „Google“ adresuotą žodį „mažiukas“: kompanija įpratusi matyti save kaip didelį ir labai didelį žaidėją bet kuriame rinkos segmente, kuriame ji imasi savo veiklos.

Beje, paskutiniuose JAV Senato posėdžiuose „Google“ pareiškė, kad ji nėra lyderė daugelyje sričių, o jos konkurentai dažnai ją lenkia. Kaip pavyzdį „Google“ paminėjo balso valdymo sistemą „Siri“, atsiradusią išmaniuosiuose telefonuose „Apple iPhone 4S“. Gal tai yra tiesos pripažinimas, bet gal tik savotiška „dūmų“ užsklanda, kuria norima nors šiek tiek suklaidinti rimtus konkurentus. Daugiau M. Zuckerbergo minčių šia tema išgirsite peržiūrėję tolesnį video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (20)

Susijusios žymos: