Atnaujinta „YouTube“ programėlė, skirta „Android“ vartotojams  (0)

Vaizdo klipų tinklalapis „YouTube“ atnaujino savo svetainės programėlę, skirtą mobiliosios operacinės sistemos „Android“ vartotojams. Šioje versijoje (2.3.4) pridėta keletas esminių, tačiau svetainės vartotojams jau pažįstamų funkcijų, kurių iki šiol programėlėje dar nebuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turėtų nudžiugti žmonės, kurie „YouTube“ svetainėje kasdien peržiūri išties daug vaizdo klipų, kadangi programėlėje atsirado nauja funkcija – „peržiūrėti vėliau“ (ang. – watch later). Jei atrandate jums patikusį vaizdo įrašą, galite jį pridėti į sąrašą ir peržiūrėti tada, kai turėsite laiko.

„YouTube“ nepamiršo ir vartotojų, kurie kelia vaizdo klipus iš savo telefonų su „Android“ operacine sistema. Iki šiol vartotojai galėdavo užpildyti vaizdo įrašo informacijos (ang. – metadata) laukelius tik tada, kai būdavo pasibaigęs vaizdo įrašo įkėlimo procesas. Nuo šiol, vartotojai galės pildyti informaciją, kol vaizdo įrašas dar tik yra įkeliamas į svetainę.

Galiausiai naujoje versijoje vartotojai galės rasti ir socialinio tinklo „Google+“ mygtuką „+1“ ir taip su kitais pasidalinti patinkančiais vaizdo įrašais. „YouTube 2.3.4“ nemokamai galite atsisiųsti iš „Android Market“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Paulius Orinas
(4)
(0)
(4)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: