„Skype“ vartotojai jau gali skambinti draugams iš „Facebook“  (1)

„Skype“ šiandien pristatė naują funkciją, kuri leis interneto pokalbių tarnybos klientams skambinti draugams iš „Facebook“, net jei jie nenaudoja „Skype“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauja funkcija galima pasinaudoti įsidiegus naujas programos versijas „Skype 5.4“ („Mac“ vartotojams) arba „Skype 5.7“ (naudojantiems „Windows“). Jose yra dar giliau integruotas „Facebook“ funkcionalumas, į „Skype“ kontaktų sąrašą galima pridėti socialinio tinklo draugus, rašo interneto portalas "Mashable.com".

„Facebook“ vaizdo pokalbius pristatė šįmet liepą, tačiau šia funkcija buvo galima pasinaudoti tik tuo atveju, kai abu žmonės yra prisijungę prie socialinio tinklo. Nuo šiol naudojant „Skype“ galima tiesiogiai skambinti kontaktams, kurie yra prisijungę prie „Facebook“. Taip pat programoje „Skype“ galima matyti, kurie draugai yra prisijungę prie „Facebook“, skaityti jų būsenos atnaujinimus ir su jais susirašinėti.

„Mūsų misija yra sujungti daugiau nei milijardą žmonių. Bendradarbiaudami su „Facebook“ esame vienu žingsniu arčiau šio tikslo“, – rašoma „Skype“ pranešime. „Skype“ turi apie 700 mln. klientų visame pasaulyje, o „Facebook“ – apie 800 mln. narių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(1)
(7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: