„Samsung“ reklaminiame klipe pašiepė „iPhone“ gerbėjus (Video)  (24)

Įtampa tarp kompanijų „Samsung“ ir „Apple“ auga ir toliau, o tai įrodo socialiniame „Facebook“ tinkle pasirodęs P. Korėjos giganto reklaminis klipas, skirtas išmaniajam telefonui „Galaxy S II“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reklamoje neminimi nei konkretūs „Apple“, nei „iPhone“ vardai, todėl kažkokių pretenzijų korėjiečiams iš amerikiečių pusės neturėti kilti (bent jau teisinių). Vis tik nėra abejonių, kad kalbama apie „Apple“ ir jos gerbėjus.

Vaizdo klipo scenarijus paprastas. „Samsung“ iš pradžių pašiepia tas žmonių eiles, kurios visada lydi naujos produkcijos su obuolio ženklu pasirodymą. „Kažkas išėjo iš eilės. Kam išeiti, jei liko vos devynios valandos, ir mes jau prie durų?“, – sako stovinti eilėje mergina. „Aš galiu laukti tris savaites“, – tvirtina dar vienas. „Tinklaraščiuose rašo, kad baterija kelia abejonių“, – pareiškia kitas iš eilės dalyvių. Suprantama, kad tai tiesioginė užuomina į greitai išsikraunančios „iPhone 4S“ baterijos problemą. „Jis atrodo lygiai taip pat“, – pasipiktinęs vienas iš vartotojų. „Kaip žmonės sužinos, kad aš atnaujinai išmanųjį telefoną?“. Akivaizdu, kad „Samsung“ primena, jog „iPhone 4S“ savo dizainu nesiskiria nuo pirmtako. „Aš niekada neturėsiu Samsung, kadangi aš – kūrybingas“, – pareiškė dar vienas eilės narys („Samsung“ žaidžia su tuo stereotipu, neva „iPhone“ perka tik kūrybingi žmonės). Patį video galite peržiūrėti žemiau:

Reikia pažymėti, kad ir iki „Samsung“ buvo bandoma pajuokauti „Apple“ atžvilgiu, ir netgi labiau įžeidžiančiai, nei dabar. Pakanka prisiminti, kai kompanija „Sandisk“ 2006 metais „iPod“, tuo metu karaliavusio rinkoje, gerbėjus pavadino „iPuppets“ ir „iSheep“ („iMarionetės“ ir „iAvys“).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (24)

Susijusios žymos: