Garsiausias metų investuotojas Lietuvoje – „Ryanair“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

titas 2011-11-30 13:29
tai kubilius geras?
zahiraz 2011-11-30 14:29
Kelia man juoką,kai žmonės pasiduoda "bandos" efektui. Atrado A.Kubilių kaip kaltininką visko kas bloga,ir visi "krauna" , nors apie jo veiksmus valstybėje nė nežino.... o dar įvairios asociacijos grasina streikais kaip Grakijoje,ir ką tuom pasieks? Tik sugriaus savo šalį kaip ir graikai... Na,nėra čia ko gilintis per daug. P.s Mano nuomone,A.Kubilius puikiai dirba savo darbą,ir beveik neįtikėtina,kaip jis puikiai atlaiko spaudimą.
vgedzius 2011-11-30 16:28
Straipsnis apie inovacijas Lietuvoje ar politinė reklama?
KGBistas 2011-11-30 16:46
Pritariu zahiraz, prie ko čia tas Kubilius. Jis gi mato popieriuje viską, o nemato kas dedasi pačiame aparate. Daugelis praleidžiam pro akis, kad tetos ir dėdės dirbantys valstybės tarnyboje ir siurbiantys iš mūsų pačių pinigus už nieko neveikimą, o kad Kubilius nemato ką tos dėdės ir tetos veikia tiksliai, tai jau jis kaltas. Kol mes patys neturėsim atsakomybės jausmo, kad pasakyti artimui jog jis ima pinigus iš savo artimo, tiek ir kaltinsim nekaltus žmones. Vien į mūsų sistemos pasididžiavimą "Sodrą", ten valdžia ir praleidžia viską pro akis. Labai juokinga situacija, kai tik valstybėje pablogėjimas, taip ir didėja "Sodra". Kodėl? O tai labai paprastas paaiškinimas, atsiranda daugiau bedarbiu, kurių (ne visi) viena dalis jau nebenori dirbti, o jiems užtenka tiek kiek gauna pašalpos, antra - gauna pašalpą ir dirba nelegaliai, o trečia - nei gauna pašalpos nei dirba, o išvyksta. Mano nuomone, tiems bedarbiams už pašalpą turėtų skirti darbų. Kaip pvz.: griovių šienavimas vasarą, gatvių šlavimas, žiemą galėtų ties vandens pralaidomis ledus aplink apdaužyti ir t.t. tik reikia netingėti ir pagalvoti. Taip, vyriausybė eina lengvesniu keliu. Geriau užmes proc. ant PVM ir ramu. Bet vėl ne Kubilius kaltas, o ta visa vyriausybė, kuri negalvoja, o eina lengviausiu keliu. Gi kaip sakoma: "Vienas lauke ne karys". Yra keli kariai, kurie stengiasi, bet į juos neigiamai žiūrime, o į kitus, ai tiek to ateis kita valdžia, "gal"(ne) bus geriau. Daug ką galėtų tie kariai pakeisti, bet ką tu padarysi prieš pačia sistema, kuria sukūrė ne jaunoji karta, o tie kurie nuvertė buvusią valdžią ir nežinojo ką daryti, kurios niekas taip lengvai nepakeis. Aš galėčiau vardint ir vardint apie sistemas, kurias reikia reorganizuoti kardinaliai. O ne tai popieriuje, kuriuo klerkas eidamas į ramia vietelę ir atlikęs reikalą, parodo kur popieriaus vieta. Nenoriu daugiau išsiplėtoti, kas norės galėsiu daugiau savo nuomonės išreikšti
titas 2011-11-30 20:36
na as visai neskyres laiko politikai dometis ,bet kiek girdejau tai is vienos puses visi sako kad jis blogas is kitos sako kad tvirtas nes pradejo nepopuliara politika, o dar girdejau kad ekspertai sako jog nors ir dare nepopulere politika ,bet pridare labai dauk klaidu - tai dabar bandau suformuluot nuomone .
Pasalietis 2011-11-30 20:54
Aš manau irgi geru politiku, bet man klaidos kurias padarė atrodo perdaug didelės pvz valstybinės paskolos, ne iš pasaulių banko, o iš privačių bankų, dėl ko palūkanos kelis kartus didesnės.
pozitronas 2011-11-30 23:14
Manau, kad Kubilius kolkas pats geriausias siu laiku lietuvos premjeras, nezinau maziau susitepusio, labiau niekinamo ir daugiausiai besistengiancio, del lietuvos ateities ministro.
Arns 2011-12-01 10:51
Deja 95% lietuvių mano kitaip, ir gali išvardyti ne vieną dešimtį priežasčių kodėl šitas premjeras - prastas. Tie patys politikos analitikai pripažįsta jog Kubilius nesutvertas jokioms reformoms, nes su savo mokėjimu bendrauti sugriauna pasitikėjimą net svarbiais valstybės reikalais.
technologas 2011-12-01 13:25
10) kolektyvinių derybų laisvė siekiant suderinti darbuotojų, darbdavių ir valstybės interesus; 11) kolektyvinių sutarčių šalių atsakomybė už įsipareigojimus. 2. Valstybė privalo skatinti darbo teisių įgyvendinimą. Darbo teisės išimtiniais atvejais gali būti apribotos tik įstatymu ar teismo sprendimu, jeigu tokie apribojimai yra būtini siekiant apsaugoti viešąją tvarką, visuomenės moralės principus, visuomenės narių sveikatą, gyvybę, turtą, teises ir teisėtus interesus. Kažkada, jei pamenat, viena iš priežasčių išstoti iš SSRS buvo siekis turėti teisinę valstybę. Sapnelis.